Brann-rekord med bismak

De tangerte klubbrekorden. Så mye annet var det ikke grunn til å feire etter 0-0 i Trondheim.

  • Anders Pamer
Publisert Publisert
Fredrik Haugen i aksjon mot Ranheim.
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Den nøytrale tilskuer ville funnet Branns oppghjør mot Ranheim kjedelig. Så kjedelig at det neppe var nøytrale tilskuere som fulgte kampen fra verken Ranheim stadion eller TV-kroken.Det var en kamp som hadde alle traurige elementer. Lavt tempo, mye balltrilling, lav presisjon, lange baller og få sjanser. Og Brann misbrukte muligheten til å legge press på Kristiansund i toppkampen i 1. divisjon. Resultatet er det samme som før runden — de ligger ett mål bak nordmøringene.

Ta med at Ranheim var nærmest seieren, og du forstår hvorfor tangeringen av klubbrekorden med elleve kamper på rad uten tap neppe ga noen form for feiring i Brann-leiren mandag kveld.

- Slik kampen ble, får vi være fornøyd med ett poeng. Vi så tidlig at vi ikke hadde rytmen eller bevegelsen som skulle til, sier Lars Arne Nilsen.

— Dette var en av de tøffeste kampene vi hadde igjen. Vi fikk et poeng, vi skal ikke være veldig misfornøyd med det. Men vi er litt skuffet over det vi presterte. Det var et viktig poeng, så på slutten valgte vi å "safe", legger han til.

Les også:

Les også

Ingen mål og ingen fest mellom Ranheim og Brann

— Det er helt okei

— Jeg bryr ikke meg så mye om rekorder, men det er helt okei. Det er en bra prestasjon og betyr at vi har vært flinke å få poeng selv på dårlige dager, konstaterer treneren.

Erik Huseklepp har fått mye ros for formspillet i de seneste kampene. Han leverte under middels mot Ranheim. Slik resten av laget gjorde.

— Det er bra å ta med seg at vi ikke tapte. Vi tapte heller ikke terreng i forhold til Kristiansund. Men det var en kjedelig kamp. Ranheim var flinke til å stenge oss av.

Vingen var involvert i Branns eneste store sjanse - den som endte med at Kristoffer Barmen sendte avgårde et slapt skudd midt på keeper.

— Men rekorden holdt, og det er bra. Og det var ikke noen helsvart dag. Vi nekter tross alt å tape fotballkamper, og det er bra å ta med seg.

Doddo fulgte oppgjøret,

Les også

dette mente han om kampen

— I våre hender

En av de som bidro sterkt til at Brann ikke tapte, var Vadim Demidov. Nok en gang leverte kapteinen en trygg kampo, og igjen var han viktig for at Brann ikke tapte.

— Jeg er glad for resultatet. Skuffet over prestasjonen. Hadde noen sagt før sesongen at vi skulle ta uavgjort her oppe, hadde jeg vært fornøyd med det, sier han.

Han beskriver en kamp mellom to lag som var flinke til å ødelegge for hverandre. Sånt blir det sjelden pene fotballkamper av.

— De gjorde det vanskelig for oss. Vi møtte et lag som spiller ganske likt oss. De låste oss av, og vi låste dem av.

I andre perioder, som tidlig i 2. omgang, åpnet kampen seg helt. Da var Brann under sterkt press.

I en periode var de farlige. Vi løp som idioter bak der, så helt kontroll hadde vi ikke. Men for noen måneder siden, hadde vi vel tapt 0-3 eller 0-4. Slik beskriver Demidov tryggheten som gjerne kommer på kjøpet av at et lag har spilt i månedsvis uten å erfare nederlag.

— Det gir oss trygghet. Før hadde jeg følelsen av at vi kunne tape slike kamper, men vi er nærmere direkte opprykk enn noen gang. Det ligger i våre hender hvis vi virkelig vil dette her.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Ranheim IL
  3. SK Brann
BT anbefaler

Mann (63) døde – skal ha kjørt inn i bom

Tunnelen var stengt grunnet bilberging da dødsulykken skjedde.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Evakuerte bygg i Åsane i natt: – Flere sprekker

  2. Trikken skulle brukes til servering av øl og mat. I ni måneder har den stått tom.

  3. Far hennar (63) blødde i hel: – Kor mykje skal ein måtte mase for å få hjelp?

  4. Han fikk tommelen opp for denne plattingen

  5. – Timeplanen til en seksåring er til å gråte av

  6. – Geirmund betyr ingenting oppi dette