Berge syntes det var tøft å takle kritikken fra Fagermo

Mener Odd-treneren bør vise skuffelse på en annen måte

Publisert Publisert
svp://10711?view=rbnett
  • Trond Hustad
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

MARBELLA (Rbnett): Fredrik Semb Berge valgte Molde foran gamleklubben Odd da han ble utlånt fra danske Brøndby i februar. Det falt Dag-Eilev Fagermo tungt for brystet. Treneren mente Semb Berge hadde sagt muntlig ja til Odd, og kom med sterke uttalelser om spillerens klubbfølelse og lojalitet.

Les også

Semb Berge fikk kritikk for manglende klubbfølelse: - Odd betyr mye for meg

— Dette er ingen ordentlig måte å behandle moderklubben sin på, sa Fagermo til Varden.

Den gang valgte 25-åringen å være taus om den personlige kritikken. Nå slår han fast at han syntes situasjonen var vanskelig å håndtere.

Fredrik Semb Berge reagerte på uttalelsene fra Dag-Eilev Fagermo da han gikk til Molde. I dette videointervjuet snakker han om kritikken fra Odd-treneren og den nye tilværelsen i Molde. Foto: ERIK BIRKELAND

— Jeg synets det ble mye når han gikk ut på den måten han gjorde. Det er selvfølgelig lov å være skuffet, det skjønner jeg, men at han sa de tingene syntes jeg var tøft, sier Semb Berge.Han har fått støtte både fra lagkamerater og supportere i ettertid.

— Ja, jeg har fått en del meldinger som jeg selvsagt har satt veldig pris på. Det er litt tøft når det står på, men det går fort over. Det er alltid fint å få litt støtte og kommentarer, sier Fredrik Semb Berge, som ikke har snakket med Dag-Eilev Fagermo etter overgangen til Molde.

— Nei, det har jeg ikke. Jeg er veldig fornøyd med å være i Molde, og familien stortrives der, sier han blant annet i dette videointervjuet med Rbnett.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Rindarøy lover Flo kamp om backplassen

  2. Kamara: - Skal være i toppform til seriestart

  3. Tidligere Molde-spiller lot seg imponere

svp://10711?view=rbnett

Eliteserien

SVUTMP
1Aalesund00000000
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
  • Champions League-kvalifisering
  1. Eliteserien
  2. Molde FK