Presset øker på Koeman etter ny Barca-smell på hjemmebane

(Barcelona-Granada 1–1) Domingos Duarte (26) så ut til å påføre Barcelona deres andre strake tap på Camp Nou med en scoring etter 86 sekunder, men midtstopper Ronald Araujo (22) berget ett poeng i kampens siste ordinære minutt.

LYKTES IKKE: Ronald Koeman så Barcelona spille uavgjort hjemme mot Granada.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Ronald Koeman (58) er treneren Barcelona skal ha ønsket å kvitte seg med før årets sesong, men som de ikke hadde råd til å sparke. Katalanernes økonomiske situasjon tvang også Lionel Messi (34) bort fra klubben.

Forrige tirsdag tapte Koemans lag 0–3 hjemme for Bayern München i Champions League. Mot Granada mandag kveld avsluttet den nederlandske treneren matchen med den etter manges mening middelmådige Luuk de Jong (31) og midtstopper Gerard Pique (34) som spisser i jakten på utligning.

Ingen av dem scoret, men det gjorde lagkamerat Araujo. I det 90. spilleminuttet stanget stopperen ballen i mål – og unngikk dermed det som så ut til å bli en komplett fiasko for Koemans lag.

1–0: Domingos Duarte headet Granada i ledelsen.

Verst tenkelig start

Scoringen til Granada kom etter bare ett minutt og 26 sekunder. Sergio Escudero fant Duarte på bakre stolpe. Hele Barcelona-forsvaret var på etterskudd og stopperen kunne heade ballen i et tomt bur.

– Det er avgjørende forsvarsfeil hos rutinerte Barcelona-spillere. Da blir du straffet voldsomt, kommenterte TV 2-ekspert Morten Langli.

Etter 19 minutter traff Sergi Roberto tverrliggeren med et vakkert plassert skudd og senere i omgangen var Araujo nære å utligne med et hodestøt, men ingen av dem lyktes.

Camp Nou-publikumet er vant med storspill og seirer, men det ser ut til å gå lenger mellom de mektige opplevelsene denne sesongen. Kort tid før slutt fikk innbytter Luuk de Jong muligheten til å score, men spissen headet over fra fem meters hold.

– Hvordan er det mulig å sette den over? Det er en fryktelig avslutning, kommenterte TV 2s Simen Stamsø Møller.

1–1: Ronald Araujo kjempet inn utligningen.

Avgitt fire poeng

Etter fire spilte kamper har Barcelona åtte poeng. Det er fem færre enn serieleder Real Madrid, som til gjengjeld har én kamp mer spilt. Det er nok heller ikke tabellen som bekymrer Barcelona-fansen, men hvordan laget og klubben fremstår totalt sett.

Mot Granada manglet også så mange spillere at Koeman ikke engang hadde fylt opp kvoten på innbytterbenken. Martin Braithwaite, Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Sergio Agüero, Pedri og Jordi Alba var alle ute.

KAOTISK: Pique instruerte lagkameratene etter at han ble byttet inn et snaut kvarter for full tid.
Publisert: