Irland-Norge sendes på ny TV-kanal

<p>«Herrekanalen» Max har sikret seg rettighetene til landskampen mellom Irland og Norge i Dublin 17. november.</p>

Fotball , 12 august 2009 , VM-kvalifisering , Norge - SkottlandWC-qual. Norway - ScotlandErik Huseklepp , Norge har scoret og jubler med John Arne Riise Helge Riise , John Carew og Tom Høgli , Norge
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Kanalen lanseres i dag, og har allerede sikret seg et solid trekkplaster for de fotballinteresserte: Irland-Norge i Dublin 17. november.

— Vi har enerettigheten til landskampen, noe vi er veldig glade for , forteller kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge til VG Nett.

Kanalen er ingen betalingskanal og vil bli distribuert på nettet til Canal Digital, RiksTV og Altibox. TVNorge er også i forhandlinger med Get og håper på enighet før Drillo tar med seg landslaget til den irske hovedstaden.

Har ikke kommentatorer

Avtalen ble landet i helgen og TVNorge har derfor ikke rukket å få på plass verken kommentatorer eller eksperter til kampen.

- Vi kaster oss nå rundt for å lage en så god fotballsending som mulig. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for at det norske kresne fotballpublikummet får en flott fotballopplevelse , sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme, til VG.

Fra før har TVNorge kvinnekanalen FEM.

Publisert: