Følg Brann i juleturneringen i futsal

Torp, Guntveit og Valencia gjør comeback for Brann. Vi sender direkte!

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Det er lenge siden siste Brann-kamp, og det er lenge til den neste. BT korter ned ventetiden med å sende Branns kamper i juleturneringen i futsal direkte på bt.no. Lørdag sender BT kampene i den årlige førjulsturneringen i Vadmyrahallen.

Flere av Vestlandets beste futsallag stiller, og Brann kommer med mange av sine største profiler. Erik Huseklepp, Fredrik Haugen og Co. jakter en tredje strake finaletriumf på parketten.

Det hele blir altså filmet og formidlet av Ballspark-redaksjonen, med kampkommentatorer og intervjuer.

Sendingen starter klokken 12.45, med første Brann-kamp klokken 13 og finale i 17-tiden.

— Vi gjør dette fordi vi elsker fotball. Ute er det kaldt og ingen turneringer å delta i, inne kan vi være med på morsomme ting som dette. Det er en annen type fotball – og veldig gøy, sier Erik Huseklepp.

Foruten Huseklepp er Fredrik Haugen, Kasper Skaanes på laget – samt et par gamle helter. Cato Guntveit la opp for flere år siden, men trekker i Brann-drakt i turneringen. Det samme gjør Carl-Erik Torp, som har bakgrunn fra landslaget i futsal. Alex Valencia returnerer for å vise sine ferdigheter, og keeper er Øystein Øvretveit, som nå har forlatt Brann.

Returnerer: Brann-veteranen Cato Guntveit er en av nøkkelspillerne på Branns innendørslag, som har ambisjoner om å ta juletittelen lørdag. BT sender Brann-kampene direkte, hvor Guntveit får selskap av aktive spillere som Erik Huseklepp og Fredrik Haugen. Foto: Rune Nielsen

Gjengen får blant annet kamp av arrangørklubben Vadmyra, som slo ut Brann i 2012 og har mange års eliteserieerfaring i futsal.Huseklepp forventer at Brann går til topps.

— Man kan aldri vite, men de siste par årene har vi vært det beste laget. Brann har vært med tre år på rad, og har vunnet to av dem. Det første året vi deltok, røk vi mot Vadmyra i semifinalen. Kvalitetene vi har ute bruker vi jo også inne, så vi bør være favoritter, mener han.

- Hvordan blir dere møtt av mindre profilerte motstanderlag?

— De fleste spiller på en måte som viser respekt for oss. Det er ikke så mange som tør å stå høyt, sier Huseklepp.

Også flere andre lag i turneringen har lokalfotballprofiler i sine rekker.

Her er programmet:

  • 13.00: Havmus-Brann
  • 13.40: Multi FC-Brann
  • 14.40: Sund futsal-Brann

Kampene er korte og intensive. Dersom Brann avanserer fra gruppespillet, sender vi selvsagt semifinaler og eventuelt finale. De går av stabelen henholdsvis 15.40/16.10 og 17.00. Alt direkte på bt.no!

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk