- Beckham til Blackburn

<p>Her er dagens overgangsrykter fra England.</p>

Her er David Beckham sammen med Rio Ferdinand under årets VM. Ingen av de to spilte på grunn av skader.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Blackburn kan bli kjøpt opp av inderen Ahsan Ali Syed, har vi hørt de siste dagene. Han skal etter sigende være villig til å betale rundt 3 milliarder kroner for klubben, og bruke 1 milliard på nye spillere.

Nå avslører Syed at han har en forkjærlighet for fotballidolet David Beckham.

— Da jeg var 26 år, begynte jeg å følge Premier League. Jeg likte Beckham da og fulgte med Manchester United på grunn av han. Hvis jeg har penger til det og Beckham selv har lyst, vil jeg gjerne ha han til klubben, sier Syed til Telegraph.

Blackburn kan altså bli den neste i rekken av klubber som overtas av styrtrike utlendinger. Mens Manchester City har hentet inn spillere som Emmanuel Adebayor, Mario Balotelli, Carlos Tévez og James Milner, vil altså Rovers´ potensielt nye eier hente en 35-åring fra La Galaxy.

Andre rykter fra balløya:

Liverpool-manager Roy Hodgson vil ha den svenske PSV-spilleren Ola Toivonen, skriver Sky Sports.

Shay Given, Robinho og Roque Santa Cruz er ikke lenger blant spillerne manager Roberto Mancini vil ha med seg i Manchester City, skriver Sky Sports.

Arsenal er på desperat keeperjakt, og nevnte Given kan være deres mann, skriver Football.co.uk. Også Fulham skal ønske seg Givens signatur. Deres keeper Mark Schwarzer er tidligere linket til blant annet Arsenal. http:

Er du ennå i silly humør? Da kan du selvfølgelig finne ALT om overganger og rykter på vår nyhetsportal:

Publisert: