Én Brann-spiller fikk 1 på børsen

Se BT-børsen etter skuffelsen mot Mjøndalen.

Brann og Amin Askar må vinne i Mjøndalen for å berge plassen.
Publisert: Publisert:

4 Øystein Øvretveit

iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Diomandes 1-0-skudd så ikke spesielt komplisert ut. God i feltet, hvor han virket å ha kontroll og oversikt. Flere ålreite redninger.

Les også

Varsler offensivt Mjøndalen i returoppgjøret

5 Birkir Sævarsson

Klarte seg fint i midtforsvaret. Maktet ikke å dy seg da muligheten til et 100-metersraid oppsto. Farten hans var god å ha bakerst.

Markus Jonsson har spilt sin siste kamp i Brann-drakten.

6 Markus JonssonEn av få som beholdt roen og tenkte klart. Gjorde sitt aller beste, dirigerte forsvarsrekken godt. Helt til det ikke gikk mer. Skal ha honnør for moralen!

3 Daniel Mojsov

Virket forvirret og utenfor i store deler av 1. omgang. Spilte seg noe opp da Brann la opp til en mer direkte form for fotball.

3 Andreas Vindheim

Noen gode initiativ på siden, spesielt tidlig i kampen. Klare mangler defensivt, og laget et farlig frispark. Måtte ut midt i 2. omgang med skade.

4 Fredrik Haugen

For uvirksom i 1. omgang. Det kunne virke som om han meldte seg helt ut. Mye bedre som anker i 2. omgang, hvor han strødde baller og var involvert.

3 Stéphane Badji

Nølende og ubesluttsom. Slet med manglende initiativ rundt seg. Begynte å bruke keeperen som pasningspartner. Dekket mye rom defensivt. Tatt av.

3 Jakob Orlov

Spissen vantrivdes som indreløper og kom aldri inn i det. Tapte det meste av dueller. Ble løpende i mellom, og ballberøringene stemte heller ikke.

1 Amin Askar

Sto for alle tabbers mor i Branns viktigste kamp på svært lenge. Og ellers? Nervøs, ubesluttsom og veldig, veldig forutsigbar i sitt spill.

4 Erik Huseklepp

Sånn halvveis. Ble liggende for dypt. Truet sjelden bakrommet, men kom tidvis til sin rett i det mer ufarlige rommet foran Mjøndalens stoppere.

3 Marcus Pedersen

Fant rett frekvens på tenningsnivået, men slet med touchen. Leverte en anstendig arbeidsinnsats, men det ble nok en gang for mye nesten.

7 Kasper Skaanes for Badji fra 46. Et aktivum stort sett hele omgangen. Scoret.

3 Erlend Hanstveit for Jonsson fra 55. Usikker ved flere anledninger.

Erdin Demir for Vindheim fra 72.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt87102171422
2Viking7421169714
3Brann8422158714
4Sarpsborg 08733175212
5Lillestrøm74031313012
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk