Slakter Kienasts form

<p>Paul Sturrock mener det ville tatt en evighet å få HamKam-spissen i form.</p>

Roman Kienast, ØsterrikeFEBRUAR Original bildetekst:Roman Kienast, Østerrike *** Local Caption *** Roman Kienast, Østerrike Jens Erik Jensrud

— Vi kommer ikke til å hente Roman Kienast. Han var ikke i nærheten av vanlig form og det ville tatt fryktelig lang tid å få han i kampform, sier Plymouth-manager Paul Sturrock til klubbens hjemmeside.

Kienast var på prøvespill tidligere i januar og østerrikeren fortalte tidligere denne uken at Plymouth ville ha ham. Det viste seg å ikke stemme.

— Å komme hit å skulle imponere når man ikke er i kampform gir deg egentlig ingen sjanse, sier Sturrock, som ikke bare slakter HamKam-spissens form. Han undrer seg også over måten norsk liga organiseres på.

— Det er utrolig at man slutter å spille kamper i oktober, for så å ikke spille igjen før i februar, sier Sturrock - tydelig uvitende om at den norske serien starter i mars.

- Ikke i dårlig form

Kienast selv mener han var i bra form da han reiste til England.

– Jeg har trent bra alene i Østerrike. Jeg er i hvert fall ikke i dårlig form, sa Kienast til Hamar Arbeiderblad før han reiste til England.

I fjor høst fikk østerrikeren en lignende sjanse i Norwich. Der imponerte han på trening, og alt tydet på at Norwich var interessert, men så ble han skadet etter bare 20 minutter i treningskampen mot Arsenals reservelag.