- Skammelig, Brann

Jeg priser meg lykkelig over at dette var årets siste hjemmekamp, skriver Doddo.

BTs Brann-blogger Doddo var på ingen måte imponert over det som ble levert mot Mjøndalen.
  • Doddo
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det har vært en pine fra første kamp av. Gang på gang har Brann gjentatt de samme feilene. Forbedringene har vært lik null. Bortsett fra noen små sporadiske øyeblikk, har kampene på Brann Stadion vært en sann tragedie. Hele elleve ganger har vi i løpet av sesongen forlatt stedet med nederlag, eller med følelsen av nederlag.

Les også

Pedersen ut mot egne fans: - Folk sto og var idioter

Men Branns ynkelig tabellplassering skulle gi oss en ny hjemmekamp, og Brann en ny sjanse til å rette opp inntrykket. For en nesten fullsatt Stadion skulle Norlings utvalgte få lov til å briljere, score, vinne og gi oss håp.

Men for tolvte gang i år lot de oss gå forbannet, sure og sjokkskadet hjem. Selv mot et ubetydelig lag fra 1. divisjon, et lag som knapt nok har tilhengere, klarte de ikke å innfri. Da det det gjaldt som aller mest, spilte Brann sin aller svakeste hjemmekamp for året, og gudene skal vite at vi har sett mye fælt på Kniksens Plass i år.

Les også

Askar tar på seg all skyld for Mjøndalen-målet

Det var ingenting som fungerte, og den ene etter den andre av spillerne presterte årsverste. På topp var Pedersen en skygge, av en skygge av det han visstnok var en gang for noen år siden.

På midten løp Badji rundt seg selv, og på kanten beviste Askar nok en gang at han ikke kan rare greiene om den defensive delen av spillet. Hans «klarering» i forkant av Mjøndalens mål var av den type feil som ikke skal skje på dette nivået.

Ikke på nivået under der heller for den saks skyld, eller nivået under der, eller nivået under der, etc. Hva i himmelens navn tenkte han på?

Les også

Brann-helten: - Kampen var helt grusom

Hovedskylden for fadesen er det imidlertid Rikard Norling som må bære. Nok en gang mislyktes han med kampplanen. Orlov på midtbanen, og Skaanes på benken?

For noen elendige valg. Verre enn det er det imidlertid at han ikke klarer å oppildne spillerne sine når det står om en plass i eliteserien. Da spillerne skulle ut i krigen, ruslet de i stedet ut på en rolig søndagstur.

Det var kort sagt skammelig.

Men Brann er ikke helt ned i 1. divisjon ennå. Det gjenstår én kamp. Og hvem vet hva de presterer da. De har tross alt vært bedre på bortebane i år.

Det kan fortsatt gå Branns vei.

Publisert
  1. Fotball
  2. Sportsblogger
BT anbefaler

Dette gjer du om du trur du har korona

Får ein framleis gratis testar? Korleis er den nye korona-varianten? BT gir deg sju spørsmål og svar om situasjonen no.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Politiet stoppet berusede båttyver

  2. Ofrer ferien for å synge: – Det er blytungt

  3. Da døtrene fikk barn i Oslo, flyttet de etter. – Du må gjøre noen valg.

  4. «Identitetskrisen er over, takket være Putin.»

  5. Pride-månaden blei berre trist. Heldigvis kan vi finne vegen vidare – saman.

  6. Byens største bilforhandler med svimlende tall. «Svært tilfreds».