Sykdom stopper Askar

Rikard Norling må endre laget i Irland – og tok et ekstra talent med på flyet.

UTE: Amin Askar spilte mot Fana tidligere i uken, men er blitt syk og er ikke med Brann på tur til Irland fredag. Foto: Ørjan Deisz.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Branns Amin Askar er blitt syk. Han var tiltenkt en startplass i fredagens treningskamp mot Shamrock i Irland, men har måttet bli hjemme.

Det melder Brann.no.

Inn i startelleveren kommer Kristoffer Barmen. Dermed ser laget slik ut:

Alex Horwath – Andreas Vindheim, Jonas Grønner, Azar Karadas, Erdin Demir – Kasper Skaanes, Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Kristoffer Larsen – Erik Huseklepp, Jakob Orlov.

Midtbanetalent med på tur

I og med at Askar blir hjemme, har trenerteamet valgt å ta med midtbanetalentet Mathias Raum (18) på turen. Han starter på benken med Øystein Øvretveit, Erlend Hanstveit, Eirik Birkelund, Håkon Lorentzen og Ulrik Edvardsen.

Les også

Ulrik (16) fikk drømme-SMS av Carl-Erik Torp

Overfor BT har Norling tidligere forklart det noe spesielle valget av treningskampmotstander slik:

— Det er en bra klubb, det er fint å få litt annerledes matching, litt miljøskifte. Det er interessant å møte et lag som kanskje ikke spiller som alle norske lag gjør. Så kan de komme hit og gjeste oss senere. Det er denne type lag som ligger i de første omgangene i europacupene, for eksempel.

Kampen har avspark klokken 21 fredag. BT gir deg direkte tekstoppdateringer fra oppgjøret, som ikke blir tv-sendt noe sted.

FAKTA: Shamrock Rovers FC

Stiftet: 1901

Stadion: Tallaght, i Dublin

Kapasitet: 6000

Seriemesterskap: 17

Cupmesterskap: 24

Manager: Pat Fenlon

Fremste spillere: Steven McPhail (eks Leeds, Nottingham Forest), Keith Fahey (eks Birmingham City)

Publisert: