Leciejewski lover å trene knallhardt på Polen-ferie

Keeperen er trolig tilgjengelig mot Kristiansund.

Tung vår: Piotr Leciejewski har bare spilt én seriekamp i år. ARKIVFOTO: Ørjan Deisz
  • Kim Bøyum
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

BRANN STADION: Vårsesongen er ikke blitt slik Piotr Leciejewski så for seg. Kort tid før seriestart pådro han seg en leggstrekk under oppvarmingen til treningskampen mot Aalesund, og først mot Follo 1. juni var han tilbake i Brann-målet.

Uheldig nok pådro han seg et brudd i lillefingeren på tampen av det oppgjøret, slik at han igjen ble satt på sidelinjen. Torsdag var keeperen endelig tilbake i full trening, og trolig er han også aktuell til kampen mot Kristiansund mandag.

— Jeg kjenner fortsatt noe smerte, men er glad for å være tilbake i trening på grønt gress. Jeg bruker en spesialbeskyttelse på fingeren, og hvis treneren trenger meg, er jeg disponibel. Men etter en måned uten å ha kjent på ballen, er det alltid litt vanskelig i starten, sier Leciejewski.

Skal trene i Polen

Trener Lars Arne Nilsen vil ikke slå fast hvem som står i mål mandag, men antyder at det fort blir Alex Horwath.

— Vi får se i løpet av uken, Alex har vært god i to kamper. Kanskje har vi alle keeperne tilgjengelige igjen, vi må se hvordan Piotr responderer de kommende dagene, sier Nilsen.

Brann-spillerne har tre uker spillepause etter Kristiansund-kampen, men etter de lange skadeavbrekkene er ikke ferie det første Leciejewski ønsker seg.

— Selvsagt ville jeg gjerne hatt flere treninger med laget når jeg akkurat er kommet tilbake. Men det er ikke noe jeg kan endre. Jeg kommer til å dra til Polen og trene hardt for å bli klar for høstsesongen. Jeg ønsker å være svært godt forberedt, fastslår mannen.

Veldig nervøs

Like godt forberedt var han som en del vil huske ikke etter juleferien, da BT skrev at keeperen kom overvektig tilbake til Bergen.

— Det der er jeg ikke interessert i å kommentere, svarer Leciejewski bryskt når BT minner om saken.

Det han derimot gjerne snakker om er hvor irriterende det har vært for ham å måtte følge Brann fra tilskuerplass i nesten hele vår.

— Ekstremt vanskelig har det vært. Når du spiller, kan du gjøre noe, du kan hjelpe laget. Det kan du ikke når du bare ser på. Derfor er jeg veldig nervøs under kampene, så nervøs at jeg kanskje ikke burde ha sett på i det hele tatt. Men jeg har gjort det likevel, småflirer Leciejewski.

Fra nå av ønsker å være ute på banen, som Branns klare førstevalg. Men Nilsen sier han pr. i dag ikke kan love noen noe.

Det er for tidlig for meg å konkludere rundt keepersituasjonen. Alex var tredjekeeper i starten for da hadde jeg ikke sett ham, nå har han stått flere kamper. Bildet forandrer seg hele tiden, sier Nilsen.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. SK Brann

Les mer om dette temaet

  1. Skaanes mest alvorlig skadet

  2. - Jeg skulle gripe Gud i foten

  3. Eksisterer egentlig Vålerenga-patriotismen?

BT anbefaler

Frykter bompenge­bråk: – Kan sette Bybanen til Åsane i fare

Fylkeskommunen vil komme i gang med byggingen av Bybanen til Åsane i 2024. Det blir ikke lett.

LES SAKEN