Riise: - Har tro på gutta

<p>En «groggy» John Arne Riise husker ingenting fra sammenstøtet.</p>

riise og riise
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

John Arne Riise husker ingenting fra sammenstøtet med Espen Ruud. Hodeduellen førte til at Roma-proffen pådro seg hjernerystelse.

Riise var uheldig og fikk et ublidt møte med Ruuds hode eller skulder på mandagens treningsøkt med landslaget.

– Jeg har vært veldig «groggy» i hele dag og husker ingenting av hva som skjedde. Nå har jeg fått drukket og spist litt og føler meg på bedringens vei , skrev Riise på hjemmesiden sin mandag kveld.

Han lå bevisstløs i noen minutter etter smellen. Venstrebacken ble sendt til sykehus og spiller ikke EM-kvalifiseringskampen mot Portugal tirsdag.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO Her fraktes Riise bort - se video!

Mobilvideo: Her fraktes Riise til sykehus

– Det tok litt før jeg skjønte hva som hadde skjedd, og at konsekvensen var at jeg ikke får spille i morgen mot Portugal, fortalte Riise, som fikk besøk av familien på sykehuset mandag.

— Det tok også litt tid før jeg forstod at dette var riktig avgjørelse av legen - fordi jeg hadde veldig lyst til å spille :-) Men jeg har trua på gutta !! Det som vi oppnådde på Island er starten på noe som skal sende oss til EM, tror Riise.

Espen Ruud og resten av landslagskameratene var preget av hendelsen.

– Det som skjedde på treningen i dag, skjer innimellom på trening og kamp. Så Espen har ingenting å unnskylde seg for, fordi han er en ærlig og god spiller , skrev Riise.

Norge møter Portugal på Ullevaal stadion tirsdag. (©NTB / 100% Fotball)

VIDEO: Carew: - Det så dramatisk ut

Carew: — Det så veldig dramatisk ut

Publisert: