Molde vil ikke selge Forren før sommeren

Landslagsstopperen skal være aktuell for flere tyske klubber

Publisert: Publisert:

Utgående kontrakt: Vegard Forrens avtale med Molde går ut sesongen 2016. Foto: ERIK BIRKELAND

MOLDE (Rbnett): Flere tyske klubber har fulgt Vegard Forren (27) over tid. Hertha Berlin og Hamburger SV er blant Bundseliga-klubbene som har vist interesse de siste årene. Nå melder fusballinfo.net at Hannover 96 har Molde-stopperen på ønskelista.

— Vegard har alltid vært aktuell for forskjellige lag, det er stadig masse rykter rundt ham. Vegard har reist til utlandet i januar en gang tidligere og han er ennå ikke i skikkelig kampform, sier Ole Gunnar Solskjær, og sikter til at Forren fikk en vanskelig start i Southampton i 2013 fordi den fysiske formen ikke var god nok.

Les også

TV-oppsettet for eliteserien er klart: Sjekk når ditt lag spiller

-Vi lever med spekulasjoner siden vi gjorde det så bra i Europa League i fjor høst, og Vegard er en av dem det snakkes om. Jeg vet ikke om Hannover har vist interesse, men det kan sikkert stemme hvis de skriver det i Tyskland. Ingenting konkret har i alle fall skjedd så langt og ingen klubber har tatt kontakt med oss, sier Solskjær.

— Kan Molde selge Vegard Forren før Sevilla-kampene når en rekke støttespillere allerede har forlatt klubben?

— Det er jo ikke en gunstig situasjon å selge spillere når de er så gode at vi trenger dem selv. Men den tid, den sorg. Og den tid, den glede for spillerne som får sjansen, sier Solskjær.

Han sier at klubben har hørt snakk om interesse også for flere andre spillere, blant dem Mohamed Elyounoussi, Eirik Hestad og Joona Toivio.

-Det er mye prat. Men alle disse spillerne er nå fortsatt i Molde, sier Ole Gunnar Solskjær.

Vegard Forrens kontrakt løper ut 2016. Han ønsker å gjøre et nytt forsøk i utlandet og er ikke i dialog med MFK om å forlenge avtalen. Dersom Molde selger midtstopperen til sommeren, kan klubben fortsatt tjene en del millioner på landslagsspilleren.

Molde-troppen reiste til Dubai på treningsleir fredag. Første kamp spilles mot russiske Krylia Sovetov mandag.

Publisert: