Hødd-spiss Karlsen: - Jeg er sikker på at vi er gode nok til å slå Brann

Hødds Michael Karlsen gleder seg til fokefest mot Brann i kveld

Målsugen: Michael Karlsen er hentet tilbake til Hødd for å score mål. Foreløpig har han ikke truffet blink i serien, men muligheten byr seg mot Brann på nye Høddvoll i kveld. Og Karlsen er optimistisk, både på egne og Hødds vegne.
  • Helge Skuseth
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

– Jeg håper å starte på målproduksjonen mot Brann i kveld, og jeg er sikker på at jeg vil få sjanser nok, sier Hødds midtspiss Michael Karlsen.

Han var en hissig måljeger i 2011 og 2012 for Hødd, og ble hentet tilbake fra Trøndelag for å fortsette den trenden hos de blå. Foreløpig har han ikke funnet nota i serien, men føler seg trygg på at scoringene vil komme etter hvert.

– Aller helst i kveld, selv om vi vet at Brann er en tøff motstander. Men Brann gir fra seg en del rom, som vi må prøve å utnytte, sier han.

– Hva synes du om årets Hødd-lag, kontra det laget du forlot etter cupgullet i 2012?

– Vi er minst like gode som 2012-laget. Stallen er mye bedre, og opplegget rundt A-laget er også mye mer profesjonelt nå enn den gang. Det meste ser egentlig veldig bra ut, og vi spiller også bra fotball, mener han.

Les også

Chat med oss under Hødd-Brann

Godt lag

– Noe spesielt du frykter hos Brann?

– For all del, Brann har veldig mange gode spillere. Men vi må fokusere på oss selv, og det skal vi gjøre. Og jeg er sikker på at vi er gode nok til å slå Brann, om vi gjør jobben vår skikkelig.

Karlsen har ikke vært helt fornøyd med de to 2. omgangene Hødd har spilt i serien.

– Både mot Strømmen og mot Fredrikstad falt vi litt av etter pause. Vi må sørge for at våre gode perioder varer lengre enn de har gjort til nå, selv om vi ikke skal klage på fire poeng så langt, sier han.

Også dagens motstander Brann har fire poeng, etter uavgjort mot FFK og seier 2-0 hjemme mot Strømmen. Hødd og Brann har altså møtt de samme to motstanderne til nå, og har gjort det like bra mot dem. Det skulle bety en veldig jevn og artig kamp på nye Høddvoll i dag.

Les også

Se denne utrolige seiersrekken

Les også

Ikke kødd med Hødd

Les også

Her scorer han fra midtbanen

Kunstgress er bra

– Jeg stortrives på vår nye hjemmebane. At vi har byttet ut naturgress med kunstgress er bare en fordel for oss, jeg er tilhenger av kunstgress-fotball, smiler han.

Og får Hødd straffespark i dag, er sjansene store for at Michael Karlsen scorer.

– Ja, jeg skal ta straffesparkene våre. Jeg liker å ta frispark også, men den jobben får Eirik Ulland Andersen – foreløpig. Men jeg står klar der også, om jeg får lov, sier den målkåte trønderen.

Følg kampen direkte og chat med vår medarbeider:

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Hødd
  3. SK Brann

Mest lest akkurat nå

  1. Her smalt det: – Én bil må berges

  2. Samla i Bergen: – Heilt ekstrem kontrast

  3. PST-sjefen: – Vi vurderte kanskje feil

  4. Mann fengslet for å tenne på sin egen bolig

  5. Nå er Pål (21) tredje best i verden: – Faktisk helt sykt

  6. – Eg sto opp og røska pride­flagga våre ut av skåpet