Slik gikk det etter skrekktaklingen på Orlov

— Det der var over grensen. Den ene spilleren deres kom for sent inn i hver eneste nærkamp, sier Orlov.

Publisert Publisert

Jakob Orlov måtte ut med skade Foto: Bjørn Erik Larsen

  • Anders Pamer
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Shamrock-Brann 3-2:

DUBLIN (Bergens Tidende): Branns svenske spiss refererer til Shamrocks spiller nummer 16, Pat Cregg. Han var ingen vennligsinnet ire, og hamret ned de fleste av Branns utespillere etter tur. Verst gikk det ut over Jakob Orlov, som fikk en grov stempling i kneet midt i 1. omgang. Cregg fikk ikke engang kort – Orlov fikk vondt og måtte gå av banen.

Heldigvis slapp han med skrekken.

— Han var sen i hver eneste nærkamp, det ble noen til i 2.-omgang. Men det er ingen vridning i kneet, ikke noe farlig. Jeg har smerter fremdeles, men dette skal gå bra, sier den rolige svensken.

Vi fulgte kampen minutt for minutt

- Støtskade

Jakob Orlov lå nede for telling Foto: BJØRN ERIK LARSEN

Han satte en støkk i Brann-benken da han hinket av banen. Korsbåndskaden til Marcus Pedersen gjør at Brann er sårbare på topp akkurat nå. Et langtidsfravær også på Orlov, ville skapt store problemer for Brann frem mot seriestart. Men Orlov melder om falsk alarm. — Det er bare en støtskade , sier han.

— Det er hva vi har fått beskjed om. Han fikk en smell i kneet, men det skal ikke være noe alvorlig. - Han gikk inn påtradisjonelt irsk vis, får vi vel si..., sier Rikard Norling.

Orlov rakk å markere seg mot Shamrock. Med unntak av irenes tidlige ledermål, dominerte Brann kampens 70 første minutter. Men de klarte ikke å lage spillemål.

Les også

Norling: - Vi er bedre best i år…

Jeg presterte jo å bomme på en kjempemulighet selv, det var en større prestasjon å misse enn hva det ville ha vært å score mål, sier Orlov lakonisk.

Brann tapte til slutt 2-3, etter at Erdin Demir laget et unødvendig straffespark og Andreas Vindheim leverte et spektakulært, men minst like unødvendig, selvmål i løpet av kampens siste fjerdedel.

— Vi var best i 70 minutter. Etter det vet jeg ikke helt hva som hender, sier Orlov diplomatisk.

Han var ikke den eneste som lot seg irritere over Shamrocks Pat Cregg.

Les også

Brann-keeperen debuterte med tre baklengsmål

— De hadde en litt tøff spillestil. Det var litt etterslenger og slikt, det var mest den ene spilleren deres. Han taklet Jakob, meg og Larsen altfor tøft, konstaterer Fredrik Haugen.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Sykdom stopper Askar

  2. Her fortviler Brann etter Vindheims selvmål

BT anbefaler

Dette meiner Forsvaret gjekk gale då KNM «Helge Ingstad» havarerte

Det svikta i ei rekke ledd då milliardfregatten gjekk ned, mellom anna var mannskapet for uerfarne, konkluderer…

LES SAKEN
  1. Forsesong
  2. SK Brann