- Beckham gir seg ikke uten kamp

<p>Steven Gerrard overbevist om at 35-åringen slåss videre for landslagsplass.</p>

Jed Leicester / Back Page ImagesTrainingTraining - England14th November, 2007Current England captain Steven Gerrard stands next to former captain David Beckham during the training session--------------------Jed Leicester +44 7967091226Javier Garcia +44 7887794393info@backpageimages.comhttp://backpageimages.com/
  • Arild Sandven
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

— Jeg takker David for hjelpen under VM, men han er antagelig for gammel nå, var alt Fabio Capello sa i TV-intervjuet som ble sendt før privatlandskampen mot Ungarn.

At en landslagssjef ikke har en 35-åring i fremtidsplanene er ingen sensasjon. David Beckham vil være 37 i neste EM og 39 når VM arrangeres i Brasil i 2014. Men Capello, som er under hardt press fra britiske medier etter VM-fiaskoen i Sør-Afrika, må nå tåle kritikk fordi han ikke informerte Beckham om avgjørelsen og uttalelsen på forhånd.

"Det styrker oppfatningen om at den 64 år gamle italieneren ikke har full kontroll på jobben sin", skriver Daily Telegraph.

- Elsker å spille for England

- Jeg aner ikke om Fabio Capello har snakket med David, jeg vet ikke hva som skjedde der, sa Steven Gerrard etter å ha snudd 0-1 til 2-1-seier over Ungarn.

— Men jeg er sikker på at når David får høre de nyhetene, vil det bare tenne ham, han vil vise at folk tar feil og prøve å kjempe seg tilbake til laget, for han elsker å spille for England.

- Han var en fantastisk kaptein, jeg har lært en masse av David og det var en glede å spille med ham. Hvis han har spilt sin siste kamp, vil han utvilsomt bli savnet, både på og utenfor banen. Han vil bli husket som en legende, fastslo Gerrard.

- Trekker meg ikke

Etter at Capellos uttalelse ble kjent, kom Beckhams talsmann med følgende uttalelse:

- Det har ikke vært noe snakk om å trekke seg. Han vil alltid være tilgjengelig for sitt land, når han er skadefri og hvis han er ønsket i laget, vil han være der.

David Beckham trente med LA Galaxy i Carson i California i går og ble ikke sitert på Capello-utspillet. Men noen timer tidligere uttalte 35-åringen:

- Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil trekke meg fra landslagsspill, uansett om jeg aldri vil bli tatt ut igjen, spille én kamp til eller 10. Noen sier at man i min alder elsker man ikke fotball som da du var 21, men jeg gjør fortsatt det, sa spilleren som står med 115 landskamper for England.

Bulgaria neste

For Capello blir det raskt mer press:

England åpner kvalifiseringen for 2012-EM hjemme mot Bulgaria fredag 3. september og borte mot Sveits tirsdag 7., de to antatt tøffeste motstanderne.

Publisert: