Skarsfjord vist bort – kalte dommeren en «j….. hestkuk»

Den tidligere Brann-treneren så rødt i sluttminuttene mot Åsane.

  • Trine Melheim Næss
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Åsane – Hønefoss 2-1

Rett før kampen på Myrdal gress ble blåst av, og Hønefoss ble sendt hjem med nok et tap i bagasjen, fikk bortelagets trener, Rune Skarsfjord, klar beskjed av dommer Sigurd Smehus Kringstad om å forlate benken.

I følge Åsane sin mediesjef, oppga Skarsfjord at årsaken til at han ble sendt i garderoben var at han hadde kalt dommeren en «jævla hestkuk».

Her går Skarsfjord langs sidelinjen etter utskjellingen av dommeren.

Det har ikke lykkes BT å få tak i dommeren for å bekrefte hva som ble sagt fra Hønefoss-treneren.Og etter kampen var Skarsfjord ferdig med hele episoden og i strålende humør.

— Det var en jevn kamp og kunne ha bikket begge veier. Det føles unødvendig å dra herfra uten poeng. Men vi får skylde på oss selv, sa en blid og langt roligere Skarsfjord etter kampen.

Føler seg ikke presset

Det er seks uker siden Skarsfjord sine menn sist tapte en kamp. Skarsfjord var tvunget til å gjøre endringer på formasjonen etter en svært svak sesongåpning.

— Vi har fått mer struktur på det defensive og tålmodighet i det offensive. Justeringene har gitt gode resultater. Det er derfor frustrerende at vi gjør grove feil på dødballene Åsane scorer på, sier Hønefoss-treneren.

Les også

Skarsfjord måtte skifte plan da han så Branns lag

— Det er kritisk. Vi trenger poeng, men kan ikke skylde på andre enn oss selv, fortsetter han.

- Føler du deg presset?

— Nei, jeg står i en jobb og gjør så godt jeg kan uansett. Det skal jeg fortsette med.

Flytter fra Bergen

I sommer flytter Skarsfjord for godt og forlater dermed huset familien har leid frem til nå.

— Det er ganske naturlig når man jobber en annen plass, pendling er ikke enkelt. Det skal bli godt å få samlet familien, sier Skarsfjord.

Hønefoss ligger nå 14. plass med skarve 12 poeng.

Publisert: