Arna-Bjørnar med målshow

Rødtrøyene skjøt i stykker sølvjentene i onsdagens toppoppgjør

FEIRING: Kristine Hegland har akkurat satt ballen i mål mot LSK Kvinner. Ine Wedaa i bakgrunnen.
  • John Inge Seljehaug
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

ARNA IDRETTSPARK (bt.no): – Denne kampen glemmer jeg aldri. Dette var helt ubeskrivelig, sier Amalie Eikeland til Bergens Tidende.

Eikeland ble den store helten med to scoringer i onsdagens toppoppgjør, da Arna-Bjørnar tok tre overraskende poeng mot LSK. Etter bare tre minutter var hun alene med keeper, men hun måtte nesten vente en time før hun fikk sitt sjette mål for sesongen.

– Det var veldig deilig og befriende. Jeg har gått lenge med måltørke så nå håper jeg at det har løsnet skikkelig, sier Eikeland som gjorde ingen feil alene med keeper etter 58 minutter.

– At det blir så mange mål er overraskende. Men vi er et lag proppet full med kvalitet og energi så vi visste vi kunne vinne. Jeg er så glad nå, sier hun jublende.

Overrasket målscorer

Arna-Bjørnar viste ingen respekt for LSK og gikk rett i strupen på gjestene. Etter 32 minutter scoret Kristine Hegland sitt vakreste mål i hele sin karriere.

– Dette må være det fineste målet jeg har gjort i denne drakten, men jeg må innrømme at jeg ble overrasket over at jeg scoret på hel volley i krysset. Jeg håper at jeg får se det på video, sier Hegland.

Bare fire minutter senere doblet Arna-Bjørnar ledelsen etter at Amalie Eikeland sitt innlegg går via en uheldig forsvarsspiller, og forbi en sjanseløs keeper.

– Vi gjør en bunnsolid defensiv jobb. I tillegg leverer vi angrepsspill av ypperste klasse. Da er det morsomt å spille, sier målscoreren.

– Årsbeste

– Dette resultatet er outstanding og sesongens beste. Det er ingen 5-1 kamp, men vi straffer LSK for feilene deres og er usedvanlig effektive foran mål, sier assistenttrener Bjarne Hagen som er imponert over jentene sine.

– Vi har hatt et tøft kampprogram med tre kamper på en uke nå. Men det vises ikke utpå banen. De er full av energi og leverer når vi trenger det som mest , sier Hagen.

Forsprang om bronsen

Med onsdagens seier har Arna-Bjørnar fått en luke ned til konkurrentene om bronseplassen. Kolbotn tapte 2-4 hjemme mot Klepp, og ligger nå på 5. plass, fem poeng bak A-B, mens Avaldsnes er fire bak med en kamp mer spilt.

– Alt har gått vår vei denne uken. Nå gleder vi oss bare til neste kamp, avslutter Hagen.

Publisert

Toppserien

SVUTMP
1Brann1614114994043
2Rosenborg16122237102738
3Vålerenga1510324293333
4Stabæk167272020023
5Lyn156451922-322
  • Opprykkskvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering

Les mer om dette temaet

  1. Sandviken-treneren i ekstase etter seier

  1. Kvinnefotball
  2. Arna-Bjørnar Fotball
  3. LSK kvinner
  4. Toppserien
BT anbefaler

– Bergen er superkult. Vi er spente på mottakelsen.

Onsdag lanseres Uber i Bergen.

LES SAKEN