11 sexy grunner til å se VM

<p>...eller bonus for oss som liker (både fotball og) menn i shorts.</p>

SEXY: Disse elleve VM-spillerne er ikke bare gode i fotball..
  • 100 % Fotball
  • Line Lauvsnes Oddekalv
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Alt om VM får du her:

Først og fremst: Juryen elsker fotball. Og juryen ELSKER VM. Vi fører statistikker, har klistremerkebok, er med i fire konkurranser og kommenterer høylytt i sofaen.

Men: Gjennom et mesterskap oppstår det likevel enkelte øyeblikk der vi tenker at det er bonus å være jenter i tillegg.

...Som for eksempel når andre omgang av Italia og Paraguay utvikler seg til et snork. Når pasningskvaliteten nærmer seg et minimum, er det helt greit å ha noe behagelig å hvile øynene på. Eller når Winston Reid kaster skjorta. Greit, det.

Bonusen for deg som ikke har det samme utbyttet av å se på menn i shorts og kjempetrange drakter (Go, go, go Elfenbenskysten!), men har en partner som er i kategorien, kan kanskje være å lokke med følgende liste for å få VM på skjermen døgnet rundt i hjemmet:

Førsteelleveren

Dette er en uoffisiell kåring av de heiteste spillerne i VM, en førsteellever uten forbehold for posisjoner:

FABIO CANNAVARO, ITALIA — kaptein på Italia, og kaptein i denne kåringen. (Foto: Digitalsport)

---------------------------------------------------------------------------------------------- DAVID JAMES, ENGLAND — veteran og gjenganger på lista, selv om sveisen holdt på å sende den eneste heite briten på hodet ut denne gangen. (Og derfor velger vi oss et bilde fra en tidligere jubeldag. Foto: Digitalsport).

---------------------------------------------------------------------------------------------- MAICON, BRASIL — brasiliansk bad boy med spektakulære scoringer. (Foto: Digitalsport)

---------------------------------------------------------------------------------------------- GONZALO HIGUAIN, ARGENTINA — Franskfødt godbit som er heit også i målprotokollen. (Foto: Digitalsport)

---------------------------------------------------------------------------------------------- WINSTON REID, NEW ZEALAND — Sjokkerte Slovakia og slapp gult kort for skjortekasting. Vi er begeistret! (Foto: Digitalsport)

---------------------------------------------------------------------------------------------- DANIEL AGGER, DANMARK — Gutteaktig sjarm med taklinger og tattoveringer dansk dynamitt verdig. (Foto: Digitalsport)

---------------------------------------------------------------------------------------------- DIDIER DROGBA, ELFENBENSKYSTEN — Farlig skuddfot og farlig ivoriansk sjarm, med pluss for Elfenbenskystens trange drakter. (Foto: Digitalsport)

---------------------------------------------------------------------------------------------- ROQUE SANTA CRUZ, PARAGUAY — Pluss for navn, sveis og stjernefaktor. (Foto: Scanpix)

---------------------------------------------------------------------------------------------- IKER CASILLAS — Ung veteran, og trolig med i mange år fremover. Her og for Spania. (Foto: Scanpix)

---------------------------------------------------------------------------------------------- DAVID VILLA — Storscorer for Spania som gjør seg på skjermen også. (Foto: Scanpix)

---------------------------------------------------------------------------------------------- FERNANDO TORRES — Ny sveis og nye tattoveringer blandet med den tidligere gullgutt-sjarmen. Velkommen på laget! (Foto: Digitalsport)

Ekstramateriale og ønskerepriser

Vi tar med en fra benken:

...Bare for å minne om hva vi går glipp av med Beckham i dress på benken... (Foto: Digitalsport)

Dessuten er disse er høyt savnet fra tidligere mesterskap:

Ricardo Quaresma, PORTUGAL — En tidligere vinner. (Foto: Digitalsport)

Paolo Maldini og Alessandro Nesta, ITALIA — De regjerende mestrene mangler noe... I tillegg til spill, resultater og mål, altså. (Foto: Digitalsport)

Publisert: