Brann-talentet bøttet inn i landskamp

Håkon Lorentzen viser målteft før seriestart.

Publisert Publisert

DOBBEL: Håkon Lorentzen scoret begge målene for Norge da U18-landslaget spilte uavgjort 2-2 mot Ungarn tirsdag ettermiddag.

  • Torgrim Bakke
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Håkon Lorentzen har funnet målformen etter Brann og Åsane ble enige om en utlånsavtale for spissen for drøye to uker siden. I ettermiddag scoret 17-åringen begge målene for Norges U18-landslag borte mot Ungarn.

Lorentzen ga Norge ledelsen fra straffemerket etter et drøyt kvarter av kampen, men Ungarn utlignet like etter. Ungarerne tok også ledelsen noen få minutter senere, men Lorentzen var på pletten igjen ti minutter før pause og sørget for 2-2, som også ble sluttresultatet.

17-åringen scoret to mål for Brann i fjor, og var klar på at han ønsket seg fast A-lagsspill den kommende sesongen. Med Erik Huseklepp, Marcus Pedersen og Jakob Orlov foran i køen, valgte han å gå til naboklubben og ligarivalen Åsane på lån fram till sommeren for å få spilletid.

— Jeg vil få masse spilletid og utvikle meg på samme nivå som Brann er på, sa Lorentzen til BT da utlånet var i boks. Om han beholder scoringsformen inn til seriestart, gjenstår å se. Neste mulighetet for mer nettsus kommer allerede torsdag da Norge og Ungarn møtes igjen.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. De gikk i barnehage sammen - tirsdag herjet de for Brann

  2. Kun fast plass på laget vil gjøre Lorentzen fornøyd

BT anbefaler

Hun sier gjentatte ganger: «Du må ikke se ned. Du må ikke se ned, Morten» ... Men jeg har allerede sett det.

Morten Furre (49) havnet i en alvorlig ulykke sensommeren 2018. Dette er historien fortalt av ham selv og de som reddet…

  1. Fotball 1. div
  2. Håkon Lorentzen
  3. Åsane Fotball
  4. SK Brann