Her er Brann- og Sogndal-profilens overraskende valg

Roar Fredriksen har tatt ut sitt Brann-lag til skjebnekampen. Gjør det du også!

doc5zfi4hw0ln61ii0rj67b.jpg
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Stem frem folkets lag.

Med tap på Stadion søndag, rykker Brann ned til 1. divisjon. Rikard Norling står overfor en tøff oppgave når han skal velge hvilke elleve spillere som skal få tillit i årets viktigste kamp. Det kan du hjelpe ham med.

Frem til kampstart søndag kan BTs lesere stemme frem hvem svensken bør sendte ut på banen til oppgjøret mot Sogndal. Det gjør du ved å klikke på linken øverst i saken og velge din ønskede startoppstilling.

Les også

Ordføreren vil vrake Pedersen til Sogndal-kampen

Les også

Tore Strand vil se dette laget mot Sogndal

Roar Fredriksen er for tiden spillende trener i Sædalen IL, men har fra tidligere to sesonger i Brann-drakten. Fredriksen har spilt i en rekke lokale klubber, og har fartstid blant annet fra Varegg, Fyllingen og Åsane. Han har også en fortid i søndagens motstander Sogndal.

På oppfordring fra Bergens Tidende setter den tidligere Brann-spilleren opp sitt forslag til hvem som bør starte mot Sogndal på Stadion. Og laget er ikke uten overraskelser. Markus Jonsson har vært involvert i bare fem kamper denne sesongen, men får likevel en plass i Roar Fredriksens startellever.

Dette er Roar Fredriksens ønskede startoppstilling mot Sogndal:

(4-4-2): Piotr Leciejewski, Andreas Vindheim, Jonas Grønner, Markus Jonsson, Birkir Sævarsson, Stéphane Badji, Fredrik Haugen, Erik Huseklepp, Amin Askar, Azar Karadas og Marcus Pedersen.

Selv om han skulle få ønske oppfylt, er ikke Fredriksen trygg på Brann-seier.

— Egentlig har jeg mest tro på Sogndal. De ser bedre organisert ut, og har i hvert fall en tydelig plan for hvordan de skal spille. Brann er jeg ikke imponert over, men det kan jo hende det snur når de har kniven på strupen, sier han.

Folkets lag

Bergens Tidende-leserne kan plukke ut laget de mener bør starte i skjebnekampen mot Sogndal søndag.

Laget velges i linken øverst i saken.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering