Brann vil selge Badji til Frankrike

— Hvis det kommer et tilbud som er bra både for meg og Brann, kan jeg dra.

Badji får tilsnakk av dommer Kristoffer Hagenes under cupkampen mot Varegg i 1. runde.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Bergen (bt.no): Branns midtbanespiller Stéphane Badji (24) åpner for å forlate Brann og klubben, som er i en vanskelig økonomisk situasjon, vil være villige til å la ham gå, hvis det rette tilbudet kommer.

Etter det BT kjenner til, ser Brann for seg å kunne selge Badji til fransk fotball.

Senegaleseren har den tidligere franske toppspilleren Alain Giresse som landslagssjef. Giresse har vist Badji stor tillit, og med sitt velkjente navn i Frankrike, vil han kunne være en utmerket referanse for Badji.

Vil dra ved bra tilbud

Selv er Badji åpen for å forlate Brann.

— Hvis det kommer et tilbud som er bra både for meg og Brann, kan jeg dra. Det vil ikke være en lett avgjørelse, men hvis jeg får et tilbud fra en klubb som er bedre enn Brann – da vil jeg dra, sier han til BT.

Badji sier han og Brann ikke har diskutert en overgang direkte ennå.

— Dersom jeg forsvinner, vil det være til en klubb som for meg blir et steg opp, hvis ikke vil jeg bli her og hjelpe laget, understreker Badji igjen, som har kontrakt ut 2016-sesongen.

Brann kjøpte Badji fra Sogndal for mer enn fem millioner kroner før fjorårssesongen. Etter en lovende start i den røde drakten, har det gått tyngre for ham på banen. Denne sesongen har han til gode å imponere sportslig, og markert seg først og fremst med to raseriutbrudd på banen. Først etter å blitt utsatt for rasistiske tilrop i en cupkamp mot Varegg, deretter da han eksploderte i sinne etter å ha blitt utvist mot Rosenborg.

Badji er nylig tilbake i Bergen etter landslagssamling.

Publisert: