Aalesund ser Haugen på Stadion

Trenerne følger Brann-profilen fra tribunen i kampen mot Levanger.

FØLGES TETT: Fredrik Haugen spiller for Brann mot Levanger mandag. På tribunen følges han av Aalesund-treneren.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Det er en måned siden BT meldte at Aalesund ønsket å kjøpe Branns Fredrik Haugen.

Mandag er Aalesund-trener Trond Fredriksen og hans assistent, Karl Oskar Fjørtoft, til stede når Haugen og Brann møter Levanger.

Både Bergens Tidende og Sunnmørsposten erfarer at det ikke skal være planlagt et møte mellom AaFK-trenerne og Brann-ledelsen om Haugen.

Fredrik Haugen har kontrakt til sommeren 2016, noe som betyr at han ikke står fritt til å snakke med andre klubber.

Aalesunds interesse for Haugen skal ikke ha dempet seg, og sannsynligheten for et bud på ham kan ha økt ettersom Aalesunds midtbanespiller Sakari Mattila er svært nær en overgang til Fulham. London-klubben, som spiller på nivå to i England, skal være villig til å gi 1,5 million kroner for spilleren.

Da Aalesunds interesse for Haugen ble kjent, uttalte Brann-spilleren seg om saken i generelle vendinger.

— Hvis det er interesse rundt meg, er det positivt. Men jeg vil ikke si at jeg er på vei noe sted akkurat nå, sa Haugen.

På spørsmål om kontraktssituasjonen hans gjør at han vurderer andre klubber, svarte han:

— Det vil jeg ikke si. Jeg har ett år igjen, og akkurat nå konsentrerer jeg meg om å gjøre alt jeg kan for å få Brann opp igjen i eliteserien.

At det er Aalesunds to trenere som har tatt turen til Bergen, er en naturlig konsekvens av at klubben for øyebliket ikke har en speider. Harald Aabrekk hadde den jobben inntil han ble ansatt som hovedtrener før årets sesongsoppkjøring. Aabrekk fikk siden sparken etter bare noen kamper som sjef.

Publisert: