Supporterleder: - Håper dette gir ro til å gjenoppbygge Brann

Her er reaksjonene etter Roald Bruun-Hanssens avgang.

Roald Bruun-Hanssen bestemte seg for å trekke seg som daglig leder i natt.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Klokken kvart på to natt til tirsdag, etter et over 13 timer langt styremøte, ble det klart at Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen trer ut av sin stilling etter syv år i klubben.

Bruun-Hanssen selv fortalte i en pressemelding at det var til det beste for klubben.

— Vi må bare håpe og tro at i det lange løp blir dette det beste for klubben, og i hvert fall i det korte løp, at det gir ro i prosessen med å gjenoppbygge Brann, er Bataljonen-leder Roger Lillebøe-Hansens reaksjon tirsdag morgen.

Les også

Bruun-Hanssen trekker seg: - Det beste er at jeg trer til side

Kunne ført til bråk

Presset mot klubbens daglige leder har vært stort etter at Brann i november rykket ned fra øverste divisjon for første gang siden . Både på sosiale medier og på diverse fora har Brann-supportere bedt om at Bruun-Hanssens tid i klubben var over.

— Man har alltid et valg, og det går litt på det styreleder Barmen snakket om i forkant, om at en evaluering ikke nødvendigvis ender med at noen må gå. Men det er ingen tvil om at det kunne blitt problemer og bråk hvis ikke noe ble gjort. Jeg håper dette blir for det beste, sier Lillebøe-Hansen.

Les også

Maratonmøtet endte med tap for Barmen

Etter maratonmøtet på Brann Stadion kom det også frem at Rikard Norling fortsetter i jobben som Brann-trener.

— Det er utelukkende positivt etter styret i Bataljonens oppfatning. Vi har sett en Norling de siste dagene som virker som en revansjelysten trener som vil få oss tilbake på det nivået vi hører hjemme, sier Bataljonen-lederen.

Wathne: - Alle er preget

Selv om beslutningene på mandagens møte ikke ble offentliggjort før i de sene nattetimene, er det mange som allerede har uttrykt sin mening, blant annet i sosiale medier.

— Da klubben rykket ned, var det naturlig at den daglige lederen, som har vært der lengst og har sittet med ansvaret, burde trekke seg, sa den 12. mann-redaktør Gjert Moldestad til Bergens Tidende i 02.30-tiden.

Les også

Supporterredaktør: - En riktig avgjørelse

Også på Twitter har mange en mening om det som ble utfallet etter Branns nedrykkssesong.

— Brann-styremøtet varte drøyt tretten timer, pressekonferansen et minutt og tretten sekunder. Ingen er tilfredse. Alle er preget, skriver TV 2s sportsanker Davy Wathne.

— Bruun-Hanssen er en fin fyr, med mye kompetanse. I Åsane var han sågar en legende. Har stått på for Brann, men trolig riktig å tre av nå, skriver redaksjonssjef i CMore, Kristian Oma.

— Brann-omgivelsenes krav om et rullende hode gjorde at noen måtte gå. Ingenting annet ville blitt akseptert, skriver sportssjef i VG, Øyvind Brenne.

Publisert