Ciljan: - Det sa bare stopp

<br></br><br></br><br></br><br></br><p><strong>ROTTERDAM:</strong> Skjelbred skuffet seg selv i Skopje.</p><br></br><br></br><p><strong>LES OGSÅ: <a href="/landslaget/article141384.ece">Brede skal bidra — fra sidelinja</a></strong> <strong>| <a href="/vm/article141371.ece" target="_self">Iversen ute</a></strong> <strong>| <a href="/landslaget/article141346.ece">Burley jublet for uavgjort</a></strong> <strong>| <a href="/landslaget/article141353.ece">Flytrøbbel for Drillos</a></strong> <strong>| <a href="/landslaget/article141347.ece">Fevang håper å spille</a></strong> <strong>| <a href="/landslaget/article141332.ece">Hangeland raser mot Pandev</a> | <a href="/landslaget/article141339.ece">Drillo skuffet og ergerlig</a> | <a href="/landslaget/article141337.ece">Carew sint på dommeren</a> | <a href="/vm/article141322.ece">England nærmer seg VM</a> | <a href="/vm/article141333.ece">Finland snudde mot lilleputten</a> | <a href="/vm/index.jsp?stats=true&amp;type=seasontable_single" target="_self">Norge fortsatt sist - sjekk tabellen</a></strong></p>

FotballLandskamp InternationalTrening før kvalifisering til VM 201003.06.09Bislett StadionNorge Per Ciljan SkjelbredFoto - Kasper Wikestad Kasper Wikestad / Digitalsport

Forsvarsfireren fikk, sammen med keeper Jon Knudsen, godkjent etter 0-0-kampen mot Makedonia lørdag kveld.

Det samme gjorde John Carew for sin jobb alene på topp. De største problemene hadde Norge på midtbanen, og blant de svakeste var Daniel Braaten på høyrekant og venstre indreløper Per Ciljan Skjelbred.

Allerede til pause ble Rosenborg-spilleren tatt av banen av Egil Drillo Olsen. Braaten, som nærmest var fraværende på sin høyreside, ble tatt av etter 57 minutter.

— Jeg er skuffet over at det ikke var som det skulle være. Jeg hadde ikke mye å komme med. Det var en dag der det bare sa stopp, og da blir det tungt, sier Ciljan Skjelbred, vel fremme i Rotterdam dagen derpå.

- Merket det tidlig

Det stod ikke på viljen til 21-åringen, men vet ville seg bare ikke for lysluggen. Han merket tidlig at hans niende landskamp ikke kom til å bli av det minneverdige slaget.

- Det var en tung kamp for min del. Jeg merket tidlig at det kom til å bli tøft. Det ble litt for mye én og én, og det var tydelig at vi ikke har hatt så mange kamper sammen, innrømmer Skjelbred, som dannet femmeren på midten sammen med Braaten, Fredrik Winsnes, Christian Grindheim og Morten Gamst Pedersen.

Skal drille midtbanen

Landslagssjef Egil Drillo Olsen erkjenner at midtbanen ikke leverte mot Makedonia og varsler at han vi ha ekstra fokus på på den frem mot oppgjøret mot Nederland onsdag.

Skjelbred er usikker på om han får fornyet tillit i Rotterdam.

- Jeg vil bare gjøre det best mulig sammen med laget. Uansett hvem som får starte kampen, må vi backe hverandre opp. Vi må stå sammen om dette, så får vi telle opp poengene til slutt, sier Skjelbred.