Her blir Pedersen «grisetaklet» av lagkompisen

— Jeg er veldig lei meg, sier Azar Karadas.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Situasjonen var bisarr. Marcus Pedersen utkjempet en slags duell med Sogndals Victor Grodås.

Fra siden kom Azar Karadas i fullt trav. Han flakset gjennom luften og sekundet senere lå det to spillere i hver sin drakt og hylte på gresset.

Karadas endte opp med å skade Marcus Pedersen, som måtte ut. Siden hinket Brann-spissen ut av Brann Stadion på krykker. Karadas ble stående igjen og forklare.

— Jeg så mot ballen, og kom i stor fart. Det er litt sånt som skjer, man ønsker å treffe på alle taklinger. Jeg er veldig lei meg for at Marcus var i den duellen. Men det er sånt som skjer, og en del av fotballen.

Les også

Huseklepp: Unnskyld for hundrede gang!

— Sogndal mye bedre enn oss

Det kan vel ikke sies å være en vanlig del av fotballen å skade sine egne, men mannen som for anledningen opererte som venstrekant hadde mye annet å være frustrert over etter kampen. Han innrømmer at opplegget med ham som kantspiller ikke var en taktisk innertier.

— Vi kan ikke si at det fungerte som vi håpet på. Det er skuffende.

Les også

«Branns mangler ble brutalt avslørt»

Han mener Songdal var klart best på Stadion.

— Per dags dato er Sogndal mye bedre enn oss. På alle punkter. Vi må opp på det nivået vi forventer av oss selv, og som kreves av oss. Det er veldig skuffende. Vi har vært i en god periode, men nå må vi se på oss selv for å finne ut hvorfor dette skjedde.

- Var det flaut?

— Vi er ikke så høy i hatten. Det er flaut, men nå er det en ny kamp om tre dager. Vi er helt nødt til å reise oss igjen.

- 0-4 mot Sogndal svir

Han får støtte av Kasper Skaanes. Han ble skadet i 2. omgang, etter at Brann hadde gjort sine tre bytter. Indreløperen forsøkte å spille videre. Smertene stoppet ham.

— Jeg prøvde å spille videre, men hadde ingen sjanse i det hele tatt.

Det var mer enn skaden i leggen som gjorde vondt.

— 0-4 mot Sogndal svir. Ingen tvil om det. Det var ingenting som stemte. Det svir. Vi hadde gledet oss lenge til denne kampen.

Publisert: