Nest-Sotra-spillernes største fotballkveld

— Jeg har ikke opplevd noe i nærheten, sier Kristoffer Zachariassen.

  • Kim Bøyum
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det begynte elendig, og selv i starten av andre omgang så det ut som om 16. mai-kvelden skulle bli et kjipt minne for Nest-Sotras spillere. Så laget strilene to mål på få minutter, og plutselig var det de som kunne glise etter kampslutt.

— Vi har en tendens til å komme tidlig under, men har en kultur som sier at vi ikke gir opp. Å komme tilbake her på Stadion var fantastisk, ikke minst når vi kunne juble med nesten 1000 striler på bortetribunen. Jeg har ikke opplevd noe i nærheten av dette på fotballbanen, smiler Kristoffer Zachariassen, som satte inn Nest-Sotras 2-2-mål.

Les også

Her koker det over for Fredrik Haugen og Steffen Skålevik

Hammersland sentral

Han fikk pasningen fra Joakim Hammersland, som også laget Nests første mål.

— Opplevelsen var noe annet enn jeg har vært med på før, selv om vi hadde en drøm om og tro på tre poeng. Men etter å ha kommet under med to tidlig, er vi selvfølgelig fornøyde med 2-2. Det kan godt hende at dette var verdt mer enn det ene poenget, sier Hammersland.

Nest-Sotra-spillerne var naturligvis i strålende humør etter at de hentet inn Branns tomålsledelse.

— For oss er det kanskje bare en gang i livet vi får spille på Stadion 16. mai, og jeg synes vi var med på å gjøre det til en fin kamp, sier Petter Martinsen.Mens Ruben Hetlevik, som tidligere i uken tok over som trener sammen med Steffen Landro etter at Michael Schjønberg fikk sparken, på ingen måte tok av. 28-åringen trakk knapt på smilebåndet i pressesonen.

Les også

Irritert Huseklepp: - Slurv. Tafatthet. Håpløst.

Den grønne veggen

— Det var gledelig at vi kom tilbake, men jeg har gått og tenkt at vi skulle vinne denne kampen. Å spille uavgjort er ok. Men det som betyr spesielt mye, er hvordan vi opptrådte med ball i andre omgang, i tillegg til den innsatsen guttene viste da, sier Hetlevik, som også skrøt av Nest-fansen.

— Å se den veggen som reiste seg der borte i hjørnet, var kanskje det aller gøyeste. Jeg håper vi presterer slik fremover at vi fortjener at de står slik på Ågotnes også.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Slik reagerer Norling på ropene om hans avgang

  2. Nå har ikke Åsane vunnet en seriekamp på en måned

  3. Nest-Sotras sjokkcomeback ødela Brann-festen

  1. Fotball 1. div
  2. SK Brann
  3. Nest-Sotra
BT anbefaler

Folk hamstrer ved. Her er det billigst.

– Det var en her tidligere i dag som skulle ha 50–60 sekker, sier Stig Atle Eriksen.

LES SAKEN