Nest-Sotra-spillernes største fotballkveld

— Jeg har ikke opplevd noe i nærheten, sier Kristoffer Zachariassen.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Det begynte elendig, og selv i starten av andre omgang så det ut som om 16. mai-kvelden skulle bli et kjipt minne for Nest-Sotras spillere. Så laget strilene to mål på få minutter, og plutselig var det de som kunne glise etter kampslutt.

— Vi har en tendens til å komme tidlig under, men har en kultur som sier at vi ikke gir opp. Å komme tilbake her på Stadion var fantastisk, ikke minst når vi kunne juble med nesten 1000 striler på bortetribunen. Jeg har ikke opplevd noe i nærheten av dette på fotballbanen, smiler Kristoffer Zachariassen, som satte inn Nest-Sotras 2-2-mål.

Les også

Her koker det over for Fredrik Haugen og Steffen Skålevik

Hammersland sentral

Han fikk pasningen fra Joakim Hammersland, som også laget Nests første mål.

— Opplevelsen var noe annet enn jeg har vært med på før, selv om vi hadde en drøm om og tro på tre poeng. Men etter å ha kommet under med to tidlig, er vi selvfølgelig fornøyde med 2-2. Det kan godt hende at dette var verdt mer enn det ene poenget, sier Hammersland.

Nest-Sotra-spillerne var naturligvis i strålende humør etter at de hentet inn Branns tomålsledelse.

— For oss er det kanskje bare en gang i livet vi får spille på Stadion 16. mai, og jeg synes vi var med på å gjøre det til en fin kamp, sier Petter Martinsen.Mens Ruben Hetlevik, som tidligere i uken tok over som trener sammen med Steffen Landro etter at Michael Schjønberg fikk sparken, på ingen måte tok av. 28-åringen trakk knapt på smilebåndet i pressesonen.

Les også

Irritert Huseklepp: - Slurv. Tafatthet. Håpløst.

Den grønne veggen

— Det var gledelig at vi kom tilbake, men jeg har gått og tenkt at vi skulle vinne denne kampen. Å spille uavgjort er ok. Men det som betyr spesielt mye, er hvordan vi opptrådte med ball i andre omgang, i tillegg til den innsatsen guttene viste da, sier Hetlevik, som også skrøt av Nest-fansen.

— Å se den veggen som reiste seg der borte i hjørnet, var kanskje det aller gøyeste. Jeg håper vi presterer slik fremover at vi fortjener at de står slik på Ågotnes også.

Publisert: