Fløy-keeper og Start-stopper lånes ut til samme klubb

Får sjansen i 1.-divisjon.

Fløy-keeper Henrik Reite Hansen (t.v) og Start-stopper John Olav Norheim går på utlån til Nest-Sotra.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Henrik Reite Hansen (22) fra Fløy og Starts John Olav Norheim (20) lånes ut til Nest-Sotra ut sesongen.

Det skriver Start og Nest-Sotra på sine nettsider. Flekkerøy-gutten Norheim har vært i Sotra og trent med laget noen dager tidligere i uka, og ser fram mot nye sjanser til spilletid.

— Dette virker veldig spennende. Nivået ser bra ut og jeg håper på mye spilletid, sier John Olav Norheim til Starts hjemmesider.

15 minutter i eliteserien

Totalt har det blitt fire innhopp for midtstopperen, men alle har vært av det svært korte slaget og til sammen har han bare vært på banen i et knapt kvarter i Tippeligaen. Start tror begge klubber er tjent på denne løsningen.

- Dette er en bra løsning for klubber og spiller. John Olav får verdifull matching på et høyt nivå - og det kommer Start til gode i neste omgang , sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Også forrige høst ble Norheim utleid fra Start, men denne gangen var det til moderklubben Fløy. Ved siden av Norheim låner også bergensklubben inn Mads Nielsen.

— Med to nye stoppere oppfyller vi ønsket om å forsterke på disse posisjonene. Samtidig kan vi benytte oss av Max Bjørsvik i andre roller enn som midtstopper, sier trener Ruben Hetlevik til Nest-Sotras hjemmesider.

Kan debutere i helgen

Fløy-keeper Henrik Reite Hansen går også på utlån til Obos-klubben.

— Vi er svært takknemlig for at Fløy viser velvilje og er løsningsorienterte. De får nå en utfordring med å erstatte Hansen, men samtidig forstår de at han ønsker dette og at det er bra for hans utvikling, sier daglig leder Michael Flyvholm.

Begge spillerne fra Sørlandet er spilleklare til oppgjøret mot Åsane på søndag. Nest-Sotra ligger sist i Obos-ligaen.

Publisert: