Spanjol hentes til Branns trenerteam

Manuel Torres jobbet med Lars Arne Nilsen i Hødd. Nå gjenforenes de i Brann.

HENTER TIDLIGERE KOLLEGA: Lars Arne Nilsen får spanske Manuel Torres til Brann.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Hødds fysiske trener, Manuel Torres, slutter seg til Brann før neste sesong.

Det får BT bekreftet timer etter at Torres så Ulsteinvik-klubben bli slått i eliteseriekvalifiseringen mot Jerv. Det skjedde etter en dramatisk straffekonkurranse.

Brann-sjef Lars Arne Nilsen arbeidet med Torres i Hødd, og det skal være Nilsens ønske som blir oppfylt når Torres kommer. Den Mallorca-fødte trenerens kontrakt i Hødd er ute etter denne sesongen.

Brann-sportssjef Rune Soltvedt vil ikke kommentere BTs opplysninger. Lars Arne Nilsen skriver i en sms at han ikke kan kommentere saken nå.

Da Lars Arne Nilsens nye treårskontrakt som trener ble presentert, ble det også kjent at Brann vil styrke støtteapparatet.

Kenneth Mikkelsen har de siste månedene vært ansvarlig for den fysiske treningen, men klubben har ønsket ytterligere kompetanse på feltet. Det får de i Torres.

Les også

Hødds eliteseriehåp knust av Jerv etter arrogant straffebom

Les også

Hødd-treneren: - Fotballen kan være brutal

Han har vært i Hødd fra 2013, og får gode skussmål i sunnmørsfotballen. Tidligere har han vært hovedtrener i den lille klubben Hovdebygda og spiller i Volda. Det er også en av Lars Arne Nilsens klubber.

Manuel Torres snakker, foruten spansk, engelsk og noe norsk. Han kom til Norge som student i 2012. Da Rikard Norling ledet Brann, hadde engelskmannen Simon Hollyhead ansvar for den fysiske treningen. Hollyhead er nylig ansatt i danske OB.

Publisert: