Disse tre er ferdige i Brann

Alejandro Castro, Øystein Øvretveit og Kenneth Udjus har alle fått beskjed om at de ikke er ønsket med videre.

FERDIG: Øystein Øvretveit får ikke forlenget sin kontrakt med Brann.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Kartleggingen av neste års spillerstall pågår for fullt i Brann. BT har allerede meldt at Fredrik Haugen tilbys ny kontrakt og at Erlend Hanstveit legger opp som toppspiller. Tre andre spillere har etter det BT forstår fått beskjed om at de ikke inngår i Branns fremtidsplaner.

Klubblegenden Erlend Hanstveit legger opp

Det gjelder målvaktene Kenneth Udjus og Øystein Øvretveit — samt den innleide spissen Alejandro Castro.

Castro vender tilbake til Start om kort tid, og er meddelt at Brann ikke ønsker å signere ham. Udjus var i Brann på en ettårskontrakt som ikke vil bli forlenget, mens Øvretveit var utlånt til Nest-Sotra ut kontraktstiden sin med Brann. Trolig fortsetter sotrastrilen i Nest-Sotra.

FERDIG: Alejandro Castro vender tilbake til Start etter sitt låneopphold i Brann. Foto:

Castro fikk 14 kamper for Brann i årets sesong og scoret to mål.— Jeg har hatt en fin tid i Bergen, i en stor klubb. Første del av sesongen var bra for meg, der jeg scoret noen mål. I høst har det vært tøft, med konkurranse fra mange gode spisser, sier Castro, som ikke vet hvor han fortsetter fotballkarrieren.

Udjus spilte ni kamper for Brann i det som har vært hans andre periode i klubben. Hans innsats borte mot Bryne var oppsiktsvekkende, og ble hedret med en 8'er på BT-børsen - årets kanskje sterkeste enkeltprestasjon av noen Brann-spiller.

— Det var en stor opplevelse å spille en utenom-det-vanlige-kamp der, sier Udjus.

Han ønsker å fortsette fotballkarrieren på så høyt nivå som mulig, men aner for øyeblikket ikke hvor det blir. Han er takknemlig for sin andre periode i Brann.

FERDIG: Kenneth Udjus inngår ikke i Branns fremtidsplaner etter at hans ettårskontrakt nå er ferdigstilt.

— Det er en fantastisk klubb som det har vært kjempekjekt å være tilbake i. For min del var våren turbulent, også med en tabbe jeg ville vært foruten, men det har vært moro å bidra til at laget er tilbake i eliteserien, sier Udjus.Øvretveit har hele sesongen vært utlånt til Nest på Sotra. Han har tidligere spilt syv kamper på øverste nivå for Brann. De to keeperne blir etter alt å dømme erstattet av det 16 år gamle målvaktstalentet Markus Olsen Pettersen, som forfremmes til 3. keeper i A-stallen i vinter.

— Sånn keepersituasjonen er i Brann, var det ingen stor overraskelse. Derfor er jeg ikke altfor skuffet, sier Øvretveit.

BT har tidligere skrevet at Azar Karadas har en klausul i sin kontrakt som gjør at han tilbys en ny ettårskontrakt. Eirik Birkelunds agent Henning Berg har tidligere uttalt at hans klient ikke er ønsket med videre i eliteserien. Birkelunds situasjon er derimot ikke endelig avklart fra Branns side.

Publisert: