Riise kom kjørende til gulljenta i sølvbil

Lørdag ga John Arne Riise (33) og Louise Angelica Markussen (23) hverandre sitt «ja» i Nordberg kirke i Oslo.

STIL: Brødrene Riise ankom Nordberg kirke i en sølvfarget Audi.
  • NTB
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

« ... I dag får jeg engelen min», skrev Riise på Instagram lørdag, før bryllupet, og la ut bilde av seg selv og sin utkårede.

Storebror Riise ankom kirken sammen med lillebror Bjørn Helge i en sølvskimrende bil, og brudgommen med flosshatt for anledningen. Klokken 14.57 ankom bruden i en veteranbil. Hun hadde på seg hvit brudekjole med flere meter langt slep. Presis klokken 15 gikk hun inn i kirken til sin kommende ektemann.

Tredje gang

90 gjester er invitert til vielsen og festen, blant dem fotballkollegaene John Carew, Magne Hoseth, Brede Hangeland og Morten Gamst Pedersen. Gjestene minglet utenfor kirken til kirkeklokkene ringte for Riise og Markussen.

Lørdagens bryllup er Riises tredje. I 2003 giftet han seg med Guri Havnevik, som han har en tolv år gammel datter sammen med. I 2010 giftet han seg med Maria Elvegård, som han har to barn på tre og ett år sammen med.

Sponset

John Arne Riise er en av de mest suksessrike norske fotballspillere, men står nå uten kontrakt. Den engelske klubben Fulham vil ikke forlenge kontrakten til Riise som går ut denne sommeren. Riise har spilt i Fulham siden 2011, og har tidligere spilt for Aalesund, Monaco, Liverpool og Roma, i tillegg til det norske landslaget.

Etter vielsen tar brudeparet og gjester turen til hotellet The Thief på Tjuvholmen, der festen finner sted.

Spillselskapet Betsson sponser bryllupet, men ønsker overfor Dagbladet ikke å å kommentere hva selskapet må ut med i kroner og øre, men sier at de er godt fornøyd med samarbeidet med Riise. (©NTB)

Publisert
BT anbefaler

«Et historisk dypt fall»

Beyers avgang sjokkerer. Nå må Festspillene også pleie omdømmet sitt.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. – Fløy 15-20 meter før den landet hos naboen

  2. Vogntog har kjørt seg fast på E39 i Sunnfjord

  3. Her er Bergens nye ordførar

  4. – Når dere parkerer her, får ikke vi besøkt våre kjære

  5. Disse to suser inn på dyrlegetoppen. Sikret kjempegevinst i fjor.

  6. Klimamålene var skyhøye. Nå kommer blåmandag.