Målløst mellom Sarpsborg og Sogndal

Sarpsborg hadde flere store muligheter, men maktet ikke å score på hjemmebane mot Sogndal. Kampen endte 0-0.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Hjemmelaget var på jakt etter sin første seier i årets eliteserie og startet også best mot Sogndal. Etter sju minutter lå Joachim Thomassen perfekt inne foran mål, men Sogndals Taijo Teniste rakk å være først på innlegget fra Kristoffer Tokstad.

Sogndal og Sarpsborg delte poengene søndag kveld.

Også Sogndal, som sto med tre poeng etter to runder, hadde sine sjanser i den første omgangen, men verken Ole Amund Sveen eller Mahatma Otoo fant veien til nettmaskene i løpet av de første 45 minuttene.Etter tolv minutters spill i annen omgang burde det stått 1-0 til vertene da islendingen Kristinn Jónsson fikk en gedigen mulighet fra seks meter, men upresset klarte han å sette ballen utenfor mål.

Begge lag fortsatte å skape sine sjanser mot slutten av kampen, men det endte målløst. Sarpsborg står dermed uten scoringer så langt i årets serie.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

Misfornøyd med poengfangsten

– Vi er mye inne i boksen til Sogndal, men vi er ikke skarpe nok. Vi skaper nok i dag, så det handler også litt om marginer. Periodevis er vi gode, og det har vi vært i alle de tre kampene, men vi er ikke fornøyde med å stå med to poeng etter tre kamper. Og vi er heller ikke fornøyde med at vi ikke har scoret mål ennå, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke til TV 2. Mannen med samme etternavn, Sogndal-trener Eirik Bakke, var litt mer fornøyd med det ene poenget.

– Jeg tror vi skal være fornøyde. Det var en slitekamp. Vi er litt for dårlige med ball, som gjør at vi ikke skaper nok. Men vi får med oss ett poeng på bortebane og holder nullen i andre kamp på rad, sa han.

(©NTB)

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk