Brann muntlig enig med Nouri

Andreas Vindheims erstatter signerer om få dager.

NÆRMER SEG BRANN: Etter det BT kjenner til, er partene nær å komme til enighet i samtalene som foregår. I så fall betyr det at Amin Nouri kommer til Bergen for medisinsk test en av de nærmeste dagene.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Amin Nouri (25) er muntlig enig med Brann om en avtale.

Planen er at høyrebacken om få dager kommer til Bergen for å gjennomføre en medisinsk test, og signere papirene som gjør ham til Brann-spiller.

Partene har ført samtaler den siste tiden og har nå kommet til enighet om betingelser for en avtale.

— Jeg kan ikke kommentere noe på det nåværende tidspunkt, sier Nouris agent Kent Karlsen.

— Jeg har ingen kommentarer, sier Branns fungerende sportssjef Rune Soltvedt.

Da klubben etter det skandaløse nedrykket sist høst var gjenstand for ekstern evaluering av firmaet 21st Club, var en av hovedkonklusjonene at stallen var dårlig sammensatt aldersmessig. For få spillere tilhørte det firmaet så på som en fotballspillers idealalder, mellom 22 og 27 år. Brann er fornøyde med å få rettet noe på dette med Nouri-signeringen. Nouris erfaring fra flere eliteserieår, verdsettes også innad på Stadion.

Han spilte 22 eliteseriekamper for Start i fjor, men er for øyeblikket kontraktsløs. I månedsskiftet oktober/november, ble det kjent at Nouri ikke kom til å fortsette i sørlandsklubben han har spilt for siden 2011. Han har likevel trent med dem gjennom vinteren.

Branns behov for ny høyreback ble udiskutabelt da Andreas VindheiM (19) gikk til den svenske storklubben Malmö tidligere i uken. For det salget kan Brann få totalt fire millioner kroner.

Publisert