Branns lege bekrefter: Pedersens korsbånd røk

Brannspiss Marcus Pedersen kan være ute i tre måneder.

  • Mads Bøyum
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

VIDEO: SE TAKLINGEN SOM SKADET PEDERSEN ØVERST I SAKEN.

Brann har fått bekreftet at Marcus Pedersen har fått en avrivning i bakre korsbånd. Svaret på MR-undersøkelsen av spilleren, kom Brann i hende onsdag.

Det kan gå tre måneder før spissen igjen kan spille kamp.

Pedersen har fått en spesialtilpasset skinne i dag og skal slik det ser ut i dag ikke opereres. Et avrevet bakre korsbånd, regnes som mindre alvorlig enn en skade i fremre korsbånd. Det siste ville krevd operasjon og en opptreningsperiode på ni-tolv måneder.

Nå skal han trene alternativt fremover, så følger vi utviklingen tett. En slik skade kan gro fint, og da er ikke operasjon nødvendig, sier Brann-lege Knut Fjeldsgaard til klubbens nettsider.

Som vist i videoen over, var det i sist fredags treningskamp mot FK Fyllingsdalen Pedersen pådro seg skaden. Det skjedde i et altfor sent taklingsforsøk fra Pedersen, der leggen hans ble slått bakover med en korsbåndskade som resultat. Spilleren kom til Brann på sensommeren, med en intensjon om å forlate klubben dersom det ble nedrykk.

Pedersen har onsdag ikke besvart BTs henvendelse, men uttaler seg om skaden til BA:

— Dette var en tøff beskjed å få nå. Sesongen i fjor ble ikke slik jeg ønsket, og nå hadde jeg veldig lyst til å revansjere den. Så får jeg denne beskjeden. Det er ikke slik jeg forestilte meg at det skulle bli, sier Pedersen til avisen.

Han har tidligere i sesongoppkjøringen vært i søkelyset fordi han og lagkompis Kristoffer Barmen ble straffet av Brann etter en bytur, og utestengt fra A-lagets fellestreninger.

BT kommer med mer.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Marcus Pedersen
  3. SK Brann

Les mer om dette temaet

  1. Denne taklingen gjør at Pedersen kan miste seriestarten

  2. Slik skal Brann-kulturen forbedres

  3. Dette er Pedersens «fluktruter» fra Brann

BT anbefaler

Dette gjer du om du trur du har korona

Får ein framleis gratis testar? Korleis er den nye korona-varianten? BT gir deg sju spørsmål og svar om situasjonen no.

LES SAKEN