Karrieren er over for Jonsson

Markus Jonsson mister returen mot Mjøndalen. Flere Brann-spillere er høyst usikre.

Markus Jonsson har spilt sin siste kamp i Brann-drakten.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

BRANN — MJØNDALEN 1-1:

BERGEN (bt.no): Da Markus Jonsson ble klappet av banen ti minutter ut i andre omgang, visste han at det var det siste han gjorde i fotballkarrieren.

— Nå er det kjørt, fastslår svensken.

Les også

Brann-helten: - Kampen var helt grusom

33-åringen har igjen og igjen kjempet seg tilbake etter skader i leggen, men avviser muligheten at han skal kunne gjøre det på ny i løpet av de tre døgnene som gjenstår før returkampen mot Mjøndalen.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

— Det var en reell sjanse jeg tok da jeg spilte denne kampen, og den røk. Leggen var egentlig ikke bra i starten av uken, og jeg tok det rolig hele uken. Det er klart at det er synd å avslutte karrieren med en kamp med et slikt resultat. Jeg har gjort det beste jeg kunne for å hjelpe Brann til kvalik, og for å få spille disse kampene, men det holdt ikke hele veien, sier Jonsson.

Han kan få selskap av flere Brann-spillere på tribunen onsdag. Også Andreas Vindheim og Jakob Orlov forlot Stadion med skader. Lege Knut Fjeldsgaard oppsummerer situasjonen:

— Jakob Orlov fikk en smell i hodet. Han var ikke bevisstløs, men etter en stund følte han seg litt utenfor. Da tok vi ham ut, selvfølgelig, og spilte heller med ti mann. Nå man han hvile noen dager, og det brenner et lys for onsdagen. Det er en liten hjernerystelse, sier Fjeldsgaard.

Les også

Nå er Mjøndalen nærmere eliteserien enn Brann

— Andreas Vindheim fikk en liten skade på innsiden av kneet, en leddbåndsskade. Også han er usikker, vi må se ham an mandag og tirsdag.

— Daniel Mojsov fikk et lite overtråkk på utsiden av ankelen, men det tviler jeg på skal være noe problem, sier Fjeldsgaard.

Keeper Piotr Leciejewski sto over kampen, og er usikker også til onsdag.

— Han er i bedring, men kink i ryggen kan ta opptil en ukes tid, sier Fjeldsgaard, som samtidig forteller at ingenting er galt med Stéphane Badji, han ble byttet ut av sportslige årsaker.

Markus Jonsson ønsker tross skaden å være med laget til Buskerud og støtte dem i den avgjørende dysten.

— Dette er ikke et ønskeresultat. Vi skjenket Mjøndalen et mål, og siden ble det litt stressende. Men fortsatt har vi gode sjanser, vi har i hvert fall ikke tapt, sier Jonsson.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk