Finne fortsetter å fighte

— Jeg gir ikke opp, sier Bård Finne, som ennå ikke har fått Bundesliga-debuten.

Scorer: Bård Finne scorer mål for Kölns 2. lag i regionalligaen, men har ennå ikke vært i en Bundesliga-tropp. Foto: Odd Mehus
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Nyopprykkede Köln har spilt fire kamper og står med målforskjellen 2-0. Likevel har Bård Finne (19) ennå ikke blitt plukket til en eneste kamptropp i Tysklands toppliga. I stedet spiller han for Kölns 2. lag i den regionale ligaen. Det er noe spissen gjør uten å like det, men også uten å mukke.

— Jeg har en veldig god hverdag i Bundesliga. Jeg trener på et veldig høyt nivå og føler jeg utvikler meg. Hver eneste dag handler det om å gi alt det jeg har. Men klart - jeg liker aldri å ikke være i kamptroppen, understreker den ambisiøse bergenseren.

Hans agent Stig Lillejord avviser at Finnes kamparena gjør at han bør skifte klubb.

— Det er litt typisk norsk å tenke slik. Jeg er overbevist om at manager Peter Stöger har en plan for ham. Bård stresser ikke, det er lett å glemme at han fortsatt er 19 år og er en del av et lag i det som kanskje er den beste ligaen i verden.

Finne har scoret i begge kampene han har spilt i regionalligaen. Det er heller ingen tegneserie, mot Alemannia Aachen var det 4000 tilreisende fans på tribunene.

- Jeg synes lagene vi har møtt har vært ganske gode, egentlig. Men jeg jobber hver dag for å komme inn på en enda bedre kamparena. Jeg har på ingen måte gitt opp, jeg kommer til å fighte hver dag til jeg er der, sier angriperen.

Publisert: