Singh beklager at han «truet» Klanen

— Men de er dårlige forbilder, og det er leit, sier den tidligere VIF-spilleren.

Harmeet Singh gratuleres av kjente etter lørdagens seier mot gamleklubben Vålerenga på Ullevaal. TERJE BENDIKSBY, SCANPIX

MOLDE: Deler av VIF-Klanen vendte seg mot Moldes Harmeet Singh under lørdagens kamp på Ullevaal. Den tidligere Vålerenga-spilleren ble utsatt for pipekonsert og stygge tilrop. Etter kampen uttalte sa han følgende til TV 2:

«Dekan komme til Furuset der jeg er fra, så kan de rope så mye de vil hvis de har lyst til det. De kan møte vennene mine og gjøre det foran dem».

-Jeg tenkte først at jeg skulle le av det og fleipe det bort. Det ble en situasjon der jeg ikke beholdt fornuften, men lot følelsene ta overhånd. Jeg burde ikke sagt det. Det beste svaret er at vi slo dem 2-0 og tok tre poeng, sier Singh til Rbnett.

— Ser du at kommentaren kan oppfattes som en slags trussel?

— Ja, selvfølgelig, og det beklager jeg. Det var ikke meningen i det hele tatt, sier Singh.

- Er enkeltpersoner

Han understreker at han selv ikke bryr seg om hva supportere roper til ham under kamp.

— For meg går det helt fint at noen slenger dritt på meg. Jeg er vant til tøffe forhold og er mann nok til å tåle alt. Det er verre at andre tilskuere må høre på det de roper. De har Mini-Klanen der og mange andre barn som er på stadion. De ser jo opp til noen av de som står og roper. De er dårlige forbilder, og det er leit. Men jeg vet at Klanen som helhet ikke står for slik oppførsel. Det er noen enkeltpersoner i gruppa som holder på slik., sier Singh.

Singh kom til Vålerenga da han var tolv år gammel. Han fikk deler av supporterklubben mot seg da han ikke ville skrive ny kontrakt og gikk til Feyenoord for en lav overgangssum. «Solgte seg som ei hore», runget det på tribunen lørdag.

Forventet ikke hyllest

— Jeg forventet ikke noen hyllest på Ullevaal, men de vet ikke hva de snakker om. Det var en grunn til at jeg forlot Vålerenga. I 2011 var jeg positiv til å signere, men Martin (Andresen) sa til meg at han ikke hadde bruk for meg, og at jeg bare kunne gå til Molde, Rosenborg eller hvor jeg ville. I 2012 fikk jeg likevel beskjed om at klubben ville satse på meg, fordi investorene ønsker å beholde de lokale spillerne. Men da var det for seint, og jeg sa det ikke var aktuelt å forlenge kontrakten. Det er det som er fakta her, sier 23-åringen som er av indisk opprinnelse.

Søndag ble han igjen i Oslo for å be i tempelet og besøke familien på Furuset. Mandag er det ny trening med Molde og onsdag venter semifinalen mot Stabæk.

— Det blir en tøff kamp, men vi er veldig bra nå. Molde Fotballklubb har bygd en plattform over flere år som er så sterk. Når vi går ut på banen, ser jeg på alle de gode spillerne rundt meg. Det gir en selvtillit som får meg til å tro at vi vet vi kan vinne hver eneste kamp, sier Harmeet Singh.