Tre grunner til å være Brann-optimist før hardkjøret

Rikard Norling og Fredrik Haugen mener alle kampene er godt nytt for Brann.

GLEDER SEG: - Jeg gleder meg til alle kampene. Det er deilig at kroppen tar seg helt ut, sier Fredrik Haugen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Bortekampen mot Hødd innledet en intensiv kampperiode for Brann hvor de spiller fem kamper på to uker. Etter innsatsen i Ulsteinvik skulle man kanskje anta at laget hadde behov for å trene og finne ut av problemene, men Rikard Norling tror kamprekken blir gunstig.

— Jeg vil både håpe og tro det. Vi har gått inn i denne perioden egentlig med bare Marcus Pedersen og Piotr Leciejewski på skadelisten. Det er viktig å ha så mange som mulig tilgjengelig når kampene kommer tett. For det er alltid noe man må rullere på, mener treneren.

Brann har en forholdsvis stor og på papiret god spillerstall. Det kan gi et konkurransefortrinn når kampene kommer tett. Norling tror også det vil ha en del å si at spillerne har forbedret fysikken fra i fjor.

— Det er i slike perioder man kan hente en effekt fra det. Jo bedre trent man er, jo raskere kan man restituere seg, mener Norling.

Fredrik Haugen har et tredje argument for hvorfor fem kamper på to uker og åtte dyster på i underkant av en måned er godt nytt for laget han jobber for.

- 0-3 mot Hødd er flaut. Jeg har lyst til å spille kamp med en gang for å bli kvitt den følelsen. Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsene av at vi mangler motivasjon - mot Hødd ble avstandene for store både offensivt og defensivt. Det handlet ikke om at vi ikke løpte eller ville vinne, men det stemte ikke.

Haugen gruer seg ikke til kampbelastningen. Tvert i mot.

— Jeg gleder meg. Det er deilig å kjenne at kroppen tar seg helt ut. Når vi klarte å drite oss så til de grader ut mot Hødd, er det godt at det kommer en ny kamp fort. Så kan vi snu det med en gang. Vi spiller i en og samme divisjon, men ja - vi skal ha en bedre og bredere stall enn de andre lagene, mener han.

Publisert: