Johannesen blir ny Brann-leder

Vibeke Johannesen blir daglig leder i Brann på permanent basis.

HUN SKAL LEDE BRANN: Vibeke Johannesen blir daglig leder i Brann på permanent basis.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

BRANN STADION (bt.no): Branns styreleder Eivind Lunde kunne mandag informere om at Vibeke Johannesen, som har vært konstituert daglig leder i Brann, nå blir ansatt i jobben på permanent basis.

— Det har vært en vanskelig beslutning, men vi har gjort et grundig forarbeid og snakket med mange. Vibeke har mange gode egenskaper, som til slutt ble avgjørende, sier Lunde.

— Vibeke har god kjennskap til klubben og er virkelig glad i Brann. I tillegg har hun mange gode personlige egenskaper, legger Lunde til.

Styrelederen sier at det har vært flere søkere med langt mer erfaring fra næringslivet enn Johannesen, men styret har vært opptatt av ikke å la det utelukkende ligge til grunn for avgjørelsen.

— Vi har vært opptatt av å evaluere kandidatene uavhengig av fortid. Summen av fordelene ved å velge Vibeke gjorde at vi til slutt falt ned på henne, sier Lunde, som er imponert over jobben Johannesen har gjort som leder på midlertidig basis.

— Det har vært viktig for avgjørelsen at hun har gjort en glimrende jobb for oss gjennom en tøff tid.

- Vil ikke ha en rolig jobb

Johannesen selv er svært klar for å ta fatt på jobben.

— Jeg vil ikke ha en rolig jobb. Jeg blir drevet av en hektisk hverdag, det gir meg energi. Jeg er faktisk mest stresset i juli, sier Johannesen.

Også den konstituerte sportssjefen, Rune Soltvedt, var fornøyd med valget.

— Jeg er kjempeglad. Hun hadde et møte med de ansatte hvor hun fortalte det, og hun mottok unison applaus. Hun har løst jobben på en ypperlig måte til nå, sier han.

Johannesen blir den første kvinnelige daglige lederen i Brann.

Publisert: