To Zuccarello-mål ikke nok da Rangers tapte

Til tross for to scoringer av Mats Zuccarello, måtte New York Rangers se seg slått på bortebane. Carolina Hurricanes sørget for hjemmeseier med 3-2.

svp://?view=adressa
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Hjemmelaget scoret en gang mer enn Zuccarello og co. Hurricanes gikk av banen med en 3-2 seier etter at lagene hadde scoret en gang hver i den første perioden. Rangers og Zuccarello scoret også i midtperioden, men da tok hjemmelaget ledelsen med to mål. I og med at siste periode endte målløs, ble det 3-2 seier til Hurricanes.

8 minutter og 31 sekunder ut i første periode ga Zuccarello de 18.860 hjemmetilhengerne på tribunene en tankevekker ved å gi gjestene 1-0, men det roet seg, i alle fall blant hjemmesupporterne, da Jeff Skinner utlignet vel fire minutter senere.

Samme mann sendte hjemmelaget i ledelsen bare 33 sekunder ut i midtperioden, men nok en gang scoret Zuccarello og skapte balanse. Utligningen hans kom etter 12.17 minutter. Stillingen sto seg til det var ett sekund igjen av midtperioden. Da satte Bryan Bickell pucken i mål for hjemmelaget. Han ble matchvinner i og med at tredje periode endte målløs.

Zuccarello spilte 18.51 minutter for Rangers og var helt klart sitt lags mest effektive og nyttigste spiller.

Tap for Avalanche

Winnipeg Jets sto for kampens eneste mål da de møtte Colorado Avalanche fredag.

Omtrent midt i andre periode – og dermed midt i kampen – satte Shawn Matthias det ene og avgjørende målet. Det gjorde at gjestene fra Canada sikret seg poengene, mens Avalanche fikk en nedtur på hjemmeis.

Norske Anders Martinsen fikk elleve og et halvt minutt på isen og sendte av gårde tre skudd mot mål, uten at det ga noen som helst uttelling.

(©NTB)

Publisert
  1. Ishockey
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Seier for Zucca og Rangers

  2. Zucca med assist da Rangers snudde og vant

  3. Scoring og assists for leken Zuccarello

  4. Ny seier for Zuccarello og Rangers

svp://?view=adressa
BT anbefaler

På syv år prøvde Øystein fem jobber og tre utdanninger. Så traff han blink.

Alle tre valgte feil studier etter videregående. Slik løste de det.

LES SAKEN