Huseklepp: Unnskyld for hundrede gang!

Brann-profilen fant likevel en trøst.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

BRANN STADION (bt.no): Med blanke øyne kom Erik Huseklepp tuslende ut av Brann-garderoben søndag kveld. Mens noen av hans lagkamerater så ut til å ha det veldig travelt da de gikk forbi pressesonen, tok 30-åringen fra Sandsli seg som vanlig god tid til å svare på spørsmål etter 0-4-ydmykelsen mot Sogndal.

— Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å legge meg flat og si unnskyld for hundrede gang. For alle som møtte opp, er dette forferdelig trist. Vi var virkelig på gang nå, og så fikk vi en skikkelig på trynet, sier en nedbrutt Huseklepp.

Les også

Brann pepet av banen etter å ha fått «sognebank»

— Resultatene gikk litt med oss

Han fant ingenting positivt ute på banen, men søkte trøst i å titte på tabellen. Brann ligger på sjetteplass, men det er kun ett poeng opp til Sandnes Ulf på opprykksplass.

Brann gikk på braktap søndag. Her jager Erik Huseklepp ballen.

— Jeg forsto at resultatene gikk litt med oss, så vi kan ikke gi opp. Vi er på skuddhold med tanke på annenplassen ennå, og jeg gir i hvert fall aldri opp, sier Huseklepp. - Men hva gikk galt i denne kampen?

— Masse. Vi sov på det første målet, og siden scoret og skapte de sjanser på det vi visste at de ville komme med: Kontringer og dødballer. De vant fullt fortjent.

— Vi prøver alt vi kan, det kan jeg love til alle som roper "vi krever innsats!". Jeg skjønner at de roper det, men det er ingen i garderoben som ikke gir hundre prosent for drakten. Alle prøver så godt de kan, men vi fikk det ikke til. Nå gjelder det å snu det igjen på onsdag (mot eliteserielaget Sarpsborg 08, red.anm.), vi ønsker å gå videre i cupen, sier Huseklepp.

Publisert: