Spansk storavis: Real Madrid har tatt beslutningen om Ødegaards fremtid

Nye lovnader skal ha fått Martin Ødegaard (16) til å snu.

BEDT OM Å BLI: Martin Ødegaard har fått beskjed om å fortsette i Real Madrid denne sesongen, ifølge AS.
  • Daniel Røed-Johansen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Martin Ødegaards umiddelbare fotballfremtid har vært heftig debattert i Norge og Spania gjennom hele sommeren: Bør han bli i Real Madrid til høsten eller leies ut til en annen klubb?

Nå tyder mye på at han blir værende i Real Madrid kommende sesong.

Klubben skal ha bedt Ødegaard om å være tålmodig og fortsette på annetlaget Castilla. Det melder Madrid-avisen AS.

Les også

Zidane i familiedilemma: - Ville unngå mistanke

Tilbud fra Getafe

Ødegaard skal ha fått beskjed om at han fortsatt skal få trene med førstelagsstjernene, og at han også kan få muligheten til førstelagsspill i Copa del Rey, den spanske cupen.

Det skal ha bidratt til å overbevise Ødegaard og faren Hans Erik om å droppe utlånsplanene.

FORTSETTER I MADRID: Den spanske storavisen AS melder at Martin Ødegaard tar en ny sesong under Zinedine Zidanes ledelse i Castilla.

AS melder at den spanske toppdivisjonsklubben Getafe skal ha kommet med en forespørsel om å låne Ødegaard, men Real Madrids ønske er å beholde det norske stortalentet.Det betyr at Ødegaard også denne sesongen trolig vil spille under Castilla-trener Zinedine Zidane.

Ødegaard fikk sist sesong 11 kamper for Castilla etter overgangen fra Strømsgodset i januar. Gjennom vårsesongen var ukene delt mellom treninger med A-laget og kampforberedende treningsøkter med Castilla.

Debatt om kamparena

Castilla greide ikke å rykke opp til det nest høyeste nivået i spansk fotball, og det er blitt stilt spørsmål ved om det tredje nivået er en god nok kamparena for Ødegaards utvikling. Nå skal imidlertid Real Madrid ha landet på at Ødegaards utvikling vil ivaretas best gjennom kamper under Zidane for Castilla, jevnlige treninger med førstelaget og muligheter for spill i cupen.

Ødegaard fikk sin La Liga-debut mot Getafe i mai.

Etter sesongen tok Rafael Benítez over som trener etter Carlo Ancelotti. Benítez lot Ødegaard få starte i Real Madrids første treningskamp under sommerturneen mot AS Roma, men siden er det ikke blitt noe spilletid på nordmannen.

— Vi har Mayoral, Asensio og Ødegaard som vi må vurdere og bestemme oss for hva vi skal gjøre med. De er spillere av kvalitet: talentfulle og unge. Vi må bestemme oss for hva som er best for dem og for klubben, uttalte Benítez tidligere i uken.

Det er ventet at Ødegaard får spilletid i Real Madrids siste treningskamp for sommeren mot Vålerenga på Ullevaal førstkommende søndag.

Real Madrid sesongåpner mot Sporting Gijón 23. august.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Spansk storavis: Dette er Ødegaards to valg

  2. Madrid-sjefen har ennå ikke tatt Ødegaard-beslutningen

  1. Spansk fotball
  2. Martin Ødegaard
BT anbefaler

– Den første dama eg fekk kontakt med, skal eg på date med

Folk i vest: Møt Ståle Andre Vedvik (54).