Kypros-Norge gratis på TV - for noen av oss

<p>Norsk kabel-TV-selskskap spanderer landskampen på sine kunder.</p>

Norge-Portugal 1-0Bjørn Helge Riise
  • Are Bye
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Fredag skal Norge møte Kypros i EM-kvalifiseringskamp, og Canal+ sitter på TV-rettighetene til oppgjøret.

Onsdag sendte Get ut en pressemelding til sine abonnenter der gladmeldingen lød at landskampen går gratis for alle digitale kunder.

Selskapet har kommet til enighet med Canal+, og alle kanalene i Canal+ sportspakken vil ligge åpne i en uke via Get-dekodere landet rundt, fra fredag 8. oktober kl. 1600 frem til søndag 17. oktober kl. 24.00. * Quiz: Fotballekspert? Ta dagens 12'er

Dermed kan alle Get-abonnenter også få med seg privatlandskampen borte mot Kroatia kommende tirsdag.

— Vi synes det er moro med fotball på TV, og vet at mange av våre kunder synes det samme. Ekstra moro er det å følge landslaget i disse dager. Vi har nå latt oss rive med av de gode resultatene, og ønsker å spandere denne viktige landskampen på alle våre digital-tv-kunder, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Avtalen åpner også for gratisvisninger av italiensk og spansk fotball.

Riks TV viser ikke

Riks TV, en annen stor distributør, kommer ikke til å tilby å vise kampen.

- Vi har ikke hørt noe fra Canal+ om dette, og har derfor heller ikke vurdert å legge ut denne kampen gratis for våre abonnenter. Dette gjøres jo fra tid til annen i andre sammenhenger, vi kommer derfor til å ta kontakt med Canal+ for å se om Kypros-Norge er noe vi også kan gå sammen om denne gangen, sier informasjonssjef i RiksTV Jens-Petter Gjelseth til Aftenposten.no.

Canal+ har ikke vært tilgjengelig for kommentar i løpet av onsdag kveld.

Publisert