Grønner: - Jeg begynner å bli vant til dette nå

— Det spiller ingen rolle for meg at jeg gjorde dette nå, sier Jonas Grønner etter tabben mot Elfsborg.

SPILTE STOPPER: Jonas Grønner utgjorde hjertet av Branns midtforsvar mot Elfsborg mandag. Han ga vekk et mål i starten, men gjorde det godt igjen da han skapte 2–1 til Brann på slutten av kampen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

— Jeg begynner å bli vant til det. Det er så fryktelig dumt når det skjer. Du har lyst til å legge opp der og da, du føler deg så ubrukelig, men så reiste vi oss. Heldigvis, sier Jonas Grønner.

På vei inn til middag etter 2-1-seieren mot Elfsborg har han fått kampen litt på avstand. Grønner ga Brann årets verst tenkelige start kampmessig da han forærte Elfsborgs Lasse Nilson 1–0 etter bare fem minutter.

Det er ikke første gang Grøner opptrer som en noe løs kanon i forsvar.

— Det var en gjennombruddspasning, og jeg skulle hente ballen og så ble det en dårlig touch, forklarer Grønner, før han konkluderer:

— Jeg gjorde en feil og den utnyttet de fullt ut. Det hadde irritert meg like mye om de ikke hadde scoret. Det var så håpløst.

Les også

Brann-børsen: «Delaktig, vant mye i luften og scoret. Lovende»

— Ferdigscoret innlegg

Brann-trener Lars Arne Nilsen tar Grønner i forsvar. Han erkjenner at det var en feil, men påpeker at Grønner også hadde en flott målgivende pasning til Bismar Acostas vinnerscoring.

— Jonas hadde en liten glipp på første målet. Gjør du det mot et så godt lag på Elfsborg, så scorer de. Vi kan ikke gjøre så mange sånne. Men så hadde han (Grønner) en fin assist senere, minner Nilsen om.

Vinnermålet kom i annen omgang. Grønner så plutselig ut som en ving, der han dro av en mann og slo perfekt inn på hodet til stopperkollega Acosta. Dermed var seieren over Elfsborg et faktum. 2–1 til Brann.

— Det var et perfekt innlegg som var ferdigscoret, sier Grønner og gliser.

— Men jeg tar heller clean sheet enn en assist, skynder han seg å legge til.

Les også

Kristiansen vil ha Drage til Brann

Elfsborg sluttet å løpe

Grønner fikk sjansen i Vadim Demidovs fravær. Kapteinen har vært borte et par dager i privat ærend, og spilte derfor ikke. Dermed var det duket for Grønner og Acosta i Branns midtforsvar.

— Det spiller ingen rolle for meg ta jeg gjorde dette nå. Det gjør meg ingenting å gjøre det nå. Jeg skal få luket det der vekk ganske greit. Alle er litt rustne nå, da skjer det gjerne slik, sier Grønner.

Han synes Brann vant helt fortjent, en observasjon det ikke er noen ting å si på.

— Jeg vet ikke hva som skjedde med Elfsborg i annen omgang. De sluttet i alle fall å løpe. Det var i alle fall et styrketegn for oss at vi løp over dem. De skapte én sjanse – på tabben min – ellers skapte de ingenting, det tar jeg med meg, sier Grønner.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering