Sjekk hvem ditt lokale lag møter i 2.- og 3.-divisjon neste år

Hødd og Brattvåg havnet i samme avdeling, mens 3. divisjonsklubbene fra Sunnmøre neste år skal møte motstand fra Østlandet.

Publisert Publisert

VARIERT KOST: Nyopprykkede Brattvåg skal møte alt fra Bryne til Nardo og Vålerenga 2 neste år. Foto: Nikolas Birkevold Farstad

iconDenne artikkelen er over to år gammel

Det ble klart da Norges Fotballforbund offentliggjorde avdelingsoppsettet for 2. divisjon og 3. divisjon til neste år.
Nyopprykkede Brattvåg har havnet i 2. divisjons avdeling 2, der lag som for eksempel Skeid, Nardo, Bryne og ikke minst nabo Hødd venter neste år.

– Førsteinntrykket mitt er at dette er ei knallspennende og artig avdeling, der vi får lokaloppgjøret mot Hødd som plommen i det hele. Vi møter mange klubber som har vært i Eliteserien tidligere, så det blir artig for «lille» Brattvåg å konkurrere med disse. Det viser på en måte hvor høyt Brattvåg har kommet, sier Brattvåg-trener Karl Oskar Fjørtoft.
I 3. divisjon har lagene fra Sunnmøre de siste årene vært i avdeling med lag fra Bergen. Neste år har Hødd 2, Spjelkavik og Herd havnet i en Østlandsavdeling - i tillegg til at romsdalslagene er med.
I Spjelkavik jubles det over oppsettet.

– Et veldig artig og spennende oppsett. Sikkert mange tøffe kamper i vente, men jeg har inntrykk av at nivået er litt lavere på Oslo-lagene enn på lagene fra Bergen. Kort oppsummert er jeg kjempefornøyd med oppsettet, sier Spjelkavik-kaptein Sondre Skulstad.

Slik er avdelingene med lag fra Sunnmøre:

PostNord-ligaen avdeling 2 (2. divisjon)

Vålerenga 2

Skeid

Kjelsås

KFUM Oslo

Hødd

Brattvåg

Stjørdals-Blink

Nardo

Arendal

Fløy

Egersund

Vidar

Bryne

Vard Haugesund

Norsk Tipping-ligaen avdeling 1 (3. divisjon):

Oppsal

Follo

KFUM Oslo 2

Ready

Rilindja

Ullern

Drøbak-Frogn

Lokomotiv Oslo

Herd

Hødd 2

Spjelkavik

Molde 2

Træff

Kristiansund 2

- Vi har forsøkt å begrense reisebelastningen mest mulig, selv om det ikke var til å unngå at noen klubber får noen lengre reiser. Vi ønsker også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør. Geografi, lokale forhold og individuelle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt en god dialog og et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene er totalt sett er fornøyd, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.

Publisert