Forventer svekket Kroatia-lag

<p>...og Drillo skal eksperimentere i tirsdagens treningskamp.</p>

Egil Olsen smilte og lo på reisen fra Kypros til Kroatia. Ikke rart når han har ni poeng i bagasjen etter de første tre kvalifiseringskampene.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Kontrasten for landslaget fra å møte Kypros og Kroatia er unektelig stor, spesielt med tanke på viktigheten av de to kampene. Det innrømmer også landslagssjefen. Men Egil ”Drillo” Olsen vil bruke tirsdagens kamp i Zagreb til å teste mye nytt. Ikke bare i spillermateriellet, men også formasjonsmessig.

— Vi kommer til å variere litt mellom 4-5-1 og 4-4-2 , sier Drillo.

*** Petter Vaagan Moen: Spiller for EM-plass**

Han kommer til å gjøre en del endringer på laget som slo Kypros. I mål skal Rune A. Jarstein få sjansen. Spillere som Ruben Yttergård Jenssen, Daniel Braaten, Petter Vaagan Moen og Knut Olav Rindarøy skal også bli testet. Drillo ville imidlertid ikke love Rosenborgs stjerneskudd Markus Henriksen spilletid.

Møter B-preget Kroatia

Men det ligger an til at 18-åringen også får noen minutter på banen, og dermed sin debut på det norske A-landslaget.

- Det vil bli en del bytter ja. FIFA-rankingen er ikke så viktig for oss at vi topper laget mot Kroatia. Jeg ønsker å gi flere spillere sjansen. gode var ikke de som spilte mot Kypros , sier Drillo og smiler.

Kroatia møtte i går Israel borte i EM-kvalifiseringen. Med såpass kort tid til Norge-kampen, tror ikke Drillo at trener Slaven Bili¿ tar ut alle stjernespillerne til møtet på Maksimir Stadium.

— De kommer med et tilnærmet B-lag. De kommer neppe med et toppet lag, tror Drillo.

Publisert