Golfstjernens utrolige slag gjorde konkurrenten målløs: – Kun han som kan gjøre slike ting

Jordan Spieth sikret turneringsseier etter et eventyrlig slag i omspillet.

Publisert:

Jordan Spieth slo ut fra bunkeren og i hullet. – At det gikk inn var helt fantastisk, sier golferen selv. Foto: John Woike / TT / NTB Scanpix

Jordan Spieth vartet opp med et sjeldent herlig slag i sanden da han berget tittelen i søndagens PGA-turnering i golf etter omspill.

Etter de avsluttende 18 hull, måtte Spieth ut i omspill mot Daniel Berger om seieren. De to amerikanerne lå begge tolv slag under par.

Omspillet begynte forferdelig for Spieth. Han jaktet sin tiende PGA-tittel, men traff først et tre med sitt teeslag. Heldigvis for amerikaneren så spratt ballen tilbake på fairwayen.

Se slaget her:

Les også

Tutta falt 43 plasser etter mislykket avslutning

Spieth traff også dårlig på sitt andre slag inn mot green, og ballen la seg til rette i bunkeren. Men så kom omsider flaksen. Da Spieth slo opp fra sanden mot pinnen fra rundt 20 meter, hoppet ballen to ganger på greenen før den trillet ned i hullet til en usannsynlig birdie.

– At det bunkerslaget gikk inn var helt fantastisk. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil oppleve noe lignende igjen, strålte Spieth etter lykketreffet i sanden.

23-åringen tok sin andre PGA-tittel for sesongen og den tiende totalt. Han er eneste spiller ved siden av legenden Tiger Woods som har klart å vinne ti ganger på PGA-touren før fylte 24. Woods rakk 15 seirer.

Daniel Berger tok nederlaget med hevet hode.

– Det er kun Jordan som kan gjøre slike ting. Jeg spilte veldig bra i dag. Selvfølgelig ønsket jeg å vinne, men nå er jeg helt målløs, sa Berger om konkurrentens vinnerslag.

(©NTB)

Publisert: