Nest-Sotra henter tre nye spillere

Sotrastrilene styrker troppen inn mot den viktige nedrykkskampen mot Åsane.

FORSTERKER: Nest-Sotra håper å berge plassen i divisjonen. Her jubler Steffen Lie Skålevik, Joakim Hammersland, Simen Næss, Max Bjørsvik, Øystein Aksnes og Gojko Ivkovic for scoring i en tidligere kamp.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Nest-Sotra har offentliggjort kjøpet av ikke mindre enn tre nye spillere. Det melder klubben på sine hjemmesider.

Den siste uken har både danske Mads Nielsen og John Olav Norheim vært på prøvespill på Ågotnes. Begge har nå signert for klubben.

To stoppere

Mads Nielsen er en 21 år gammel midtstopper som sist spilte for Brøndby. Den høyreiste spilleren er 197 centimeter høy, og har flere kamper for aldersbestemte landslag. Spilleren var uten kontrakt og hentes vederlagsfritt.

— Mads har spilt med gode stoppere i Brøndby og var fast for et topplag på Island, sier daglig leder, Michael Flyvholm om spilleren som altså har vært på utlån til islandske Valur.

SKIFTER BEITE: John Olav Norheim (ned ball) kommer på lån til Nest-Sotra. Her fra en Start-trening i fjor.

Den andre stopperen, John Olav Norheim (20), kommer på lån fra Start. Han var senest i juni på banen for sørlandsklubben.

— Johan var en profil i Fløy da han var på lån der, og har fått prøve seg i A-stallen til Start. Vi har gode referanser på ham, mener Flyvholm.

Gir flere muligheter

Det gir trenerteamet på Sotra flere valgmuligheter i lagoppstillingen.

— Med to nye stoppere oppfyller vi ønsket om å forsterke på disse posisjonene. Samtidig kan vi benytte oss av Max Bjørsvik i andre roller enn som midtstopper, sier trener Ruben Hetlevik til klubbens nettsider.

Norheim er ikke eneste spiller som tar turen fra Sørlandet til Vestlandet. Keeperen Henrik Reite Hansen hentes fra Fløy på lån ut sesongen. Han har blant annet vært på prøvespill i Wimbledon, men valgte altså sotrastrilene som sitt neste stoppested.

— Henrik var også god i Fløy, og har trent med klubber i England. Flere klubber var ute etter ham, men han valgte oss, forteller Flyvholm.

Les også

Har tatt kontakt: Brann ønsker Skålevik tilbake

— Ikke ferdighandlet

Seneste onsdag meldte klubben at de også hadde sikret seg angrepsspilleren George White. De fire kan bli svært viktige i kampen mot nedrykk.

— Det har vært gøye og travle dager i Nest-Sotra. Vi er glade for å ha signert alle sammen. Det er ikke mange som har tro på oss, men vi har en vanvittig tro på dette. Det er derfor vi er så aktive, sier klubbens danske leder.

Alle overgangene er dermed lån eller gratisovergangen, så klubben trenger kun å betale utdanningskompensasjon for de permanente overgangene.

Til tross for de siste dagers aktivitet på overgangsmarkedet varsler Flyvholm flere kjøp den nærmeste tiden.

— Vi er ikke ferdige for vinduet, men det blir ingen flere inn før Åsane-kampen.

Publisert: