Nå er Larsen på Brann-trening

Peter Orry Larsen trener med Brann mandag. Brann avviser at de har gitt ham et kontraktsforslag.

Publisert Publisert

BRANN-AKTUELL: Peter Orry Larsen er høyaktuelle for en overgang til Brann. Mandag trente han med klubben. Foto: Øystein Vik

iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Brann har jobbet med å sikre seg Peter Orry Larsen, og mandag er den tidligere Aalesund-profilen på plass på Brann-trening.

BT meldte forrige uke at Larsen var aktuell for Brann. Så ble det turbulens da det viste seg at han hadde gitt Sogndal et muntlig ja om å spille for dem, men unnlot å møte opp til den medisinske testen.

Les også

Slik forklarer Orry klubb-bråket

Sogndal erklærte ham dermed persona non grata på Fosshaugane og trakk tilbudet sitt til spilleren. Nå er Larsen på plass i Bergen for å trene med Brann.

– Han skal trene noen dager med oss. Det er ikke et prøvespill, det er det ikke. Men jeg vet ikke hva det blir ut av det, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til BT mens han ser Larsen trene med resten av laget i Vestlandshallen.

Les også

Orry Larsen har fått tilbud fra Sogndal

– Forhandler dere om kontrakt?

– Vi har ikke gjort det til nå. Vi forhørte oss slik vi sa forrige uke. Når han nå fremdeles står uten klubb, var det en fin mulighet til å se ham på trening. Så får vi se hva det blir til, sier Soltvedt.

BT kommer med mer.

Publisert